Team Sentho

Hygiënische afbouwoplossingen ook in de zomer!

Bij Sentho stoppen we nooit, zelfs niet tijdens de zomervakantie. Terwijl veel bedrijven tijdens de bouwvak even een pauze inlassen, zijn wij de hele zomer actief doorgegaan met onze hygiënische afbouwoplossingen. Dit stelde ons in staat om onze klanten te blijven ondersteunen zonder onderbreking. Tijdens deze periode hebben we dan ook verschillende mooie projecten opgestart en afgerond.

Continuïteit tijdens de zomermaanden
Sentho staat bekend om het bieden van totaaloplossingen voor hygiënische afbouw in de voedselverwerkende industrie. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of renovaties, wij zorgen ervoor dat de productie van onze klanten soepel kan blijven verlopen. Dit betekent dat wij ook in de drukke zomermaanden altijd paraat staan om te helpen. Geen stilstand, geen zomerstop!

Tijdens de vakantieperiode hebben onze monteurs hard gewerkt aan verschillende uitdagende projecten. Denk hierbij aan het plaatsen van hygiënische wanden, systeemplafonds, vloeren en deuren in diverse voedselverwerkende ruimtes. Door onze flexibiliteit en expertise kunnen we zelfs tijdens vakantieperiodes onze klanten continu ondersteunen.

Tijd voor ontspanning: Na de bouwvak borrel
Na al het harde werk was het tijd om ons team in het zonnetje te zetten. Onze monteurs, die ook tijdens de zomermaanden hard hebben gewerkt, hebben een welverdiende ‘na de bouwvak borrel’ gekregen. We waren te gast bij Santorini in Veghel, waar we met het hele team even konden ontspannen en genieten. Dit moment was de perfecte manier om het harde werk en de inzet van ons team te belonen. Ze hebben het meer dan verdiend!

Klaar voor de toekomst
Met hernieuwde energie gaan wij de komende maanden verder. Wij blijven ons inzetten om bedrijven in de voedselverwerkende industrie te ondersteunen met onze hygiënische afbouwoplossingen. Heeft u een probleem in uw voedselverwerkende ruimte of bent u op zoek naar een specifieke oplossing voor hygiënische afbouw? Bij Sentho staan we altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bij Sentho geloven we in flexibiliteit, betrokkenheid en een hoog kwaliteitsniveau. Ook tijdens drukke periodes blijven wij ervoor zorgen dat projecten tijdig en vakkundig worden opgeleverd, zodat onze klanten nooit stil hoeven te staan.

Neem contact met ons op!
Bent u op zoek naar een hygiënische oplossing voor uw voedselverwerkende ruimte? Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, wij bieden u een complete aanpak van A tot Z. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven