Bakkerij_7

Grote renovatie bij bakkerij: Hygiënisch, snel en betaalbaar

Bij een toonaangevende producent van premium verse koeken, koekjes en crackers in Nederland, waarvan we de naam helaas niet kunnen noemen, hebben we een indrukwekkende renovatie uitgevoerd. Deze klant, met een vooraanstaande marktpositie en een innovatieve strategie, levert een breed ambachtelijk assortiment aan de retail, bakkerijgroothandel, bakkersketens en de foodservice-industrie. Ze onderscheiden zich door gebruik te maken van de allerbeste ingrediënten en authentieke recepten.

Snelle en efficiënte oplossing voor wandproblemen
Bij aankoop van het pand bleken de wanden niet te voldoen aan de eisen die deze groeiende onderneming stelde. Het pand zelf was gedateerd, maar bood wel de ruimte die nodig was voor hun groeiende productie, wat in hun huidige locatie niet mogelijk was. Na een grondige inspectie van de situatie stelde onze collega John Mondi voor dat we deze klus snel en efficiënt konden klaren, zodat de klant snel met de productie kon beginnen. Het resultaat mag er zijn.

Een nieuwe fabriek zonder hoge kosten
We hebben alle aanwezige kolommen volledig bekleed, en na impregneren konden we de wanden rechtstreeks verlijmen, waarbij we de sterkte van de bestaande wand behielden. Na de renovatie lijkt het alsof er een compleet nieuwe fabriek staat, en dit alles zonder hoge kosten of lange bouwtijd. Sentho staat voor hygiëne, snelheid en betaalbaarheid, en natuurlijk voor de hoge kwaliteit waar ons merk om bekend staat!

Samenwerken aan groei en innovatie
Wij zijn trots op deze succesvolle samenwerking en zijn verheugd de groei en innovatie van onze klant te ondersteunen. Bij Sentho begrijpen we dat een efficiënte en kwalitatieve renovatie van essentieel belang is voor bedrijven die willen uitbreiden en innoveren. Als u meer wilt weten over wat Sentho voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij uw renovatieprojecten, groot of klein.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven