Wise-use na_2

(Bio) logische keuze voor Sentho!

Wise Use International BV uit IJsselstein ontwikkelt en produceert diverse biologische producten die ervoor zorgen dat planten beter groeien en bloeien. Ook maakt het product, de planten resistenter tegen plagen en ziektes. Alle producten van Wise Use zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Ook leveren ze producten voor waterzuivering en compostering.

Uitdagend project
Dit jaar mocht Sentho al een aantal keer renovaties uitvoeren bij Wise Use. Zo ook het volgende project, waarbij het ging om een ruimte waar de wanden en het plafond uit isolatiemateriaal bestond. Geen makkelijke ondergrond voor verlijming. Maar, waar een ander een probleem ziet, vindt Sentho juist een oplossing.

Vuil en bacteriën maken geen kans meer
De wanden zijn rechtstreeks verlijmd en daarna nog extra gefixeerd met schroeven. Van de schroeven is overigens niets meer te zien, deze hebben we weggewerkt met een Sentho 2,3 mm FRP strook. Alle verbindingen zijn voorzien van onze 2 componenten epoxy en NIET met profielen zoals je wel vaker ziet. In en tussen profielen gaat namelijk vuil en bacteriën zich ophopen en kan zorgen voor een gevaar van contaminatie.

Sentho gaat voor kwaliteit
Het plafond hebben we eerst volledig voorzien van een raamwerk. Wij wilden namelijk niet het risico lopen dat we te veel gewicht zouden hangen aan een paar isolatieplaten zonder te weten of deze wel goed vast zouden zitten. Sentho gaat te allen tijde voor zekerheid en kwaliteit en doet daarin geen concessies! Dat gaf Wise Use ook de overtuiging om de projecten door Sentho te laten uitvoeren.

U kiest voor Sentho!
De diversiteit van de branches waar we komen is groot. Vlees, vis, brood en banket tot aan bedrijven zoals Wise Use. Overal waar renovatie nodig is of waar nieuwbouw start voor wand, plafond, aanrijdbeveiliging of afwatering en waar hygiëne een belangrijke spil is, dan is de keuze simpel: u kiest voor Sentho!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven