Sneak preview Sentho

🔥 Sentho Sneakpreview Teaser! 🔥

Wij zijn vooral bekend vanwege onze prachtige renovatie- en nieuwbouwprojecten in de voedingsmiddelenindustrie. Onze specialiteiten? Sentho FRP, sandwichpanelen, RVS plinten en palen, RVS afwatering, pendeldeuren, snelroldeuren, koelceldeuren en kunststof aanrijdbeveiliging (Flexbarrier). Uiteraard passen onze producten binnen de voedingsindustrie, dus volledig hygiënisch en volgens  HACCP normen. Daarnaast delen wij maandelijks leuke vlogs, waarin wij een kijkje geven achter de schermen bij onze diverse projecten.

Speciale dag
Maar nu, op zondag 28 mei a.s., gaan we iets compleet nieuws doen op een zeer speciale dag. We kunnen het nog niet verklappen, maar de foto geeft alvast een kleine hint van wat er komen gaat. Noem het een Sentho teaser.

Volg Sentho op YouTube
Zorg ervoor dat je klaar zit en schakel in op ons YouTube-kanaal. Deze spannende sneakpreview wil je echt niet missen! Vergeet niet te abonneren op ons kanaal, zodat je nooit een aflevering mist. Laat ook zeker een reactie achter als je het leuk vond en meer wilt zien!

Ben jij klaar voor deze nieuwe onthulling?

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven