facebook

Totaal oplossingen voor wand en plafond speciaal voor hygiënische afbouwprojecten

FRP® is een hygiënisch wand- en plafondsysteem welke gebruikt kan worden voor zowel renovatie als nieuwbouw projecten. FRP® panelen worden toegepast in o.a. productie omgevingen en ruimten waar hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP/BRC/FSSC22000/FDA/USDA) en schoonmaakgemak een vereiste is. De panelen voldoen volledig aan alle wettelijke eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit.

.Glasvezel versterkte polyester platen

Sentho levert en realiseert de totaal oplossing voor projecten waar hygiëne een eis is. FRP® panelen zijn perfect geschikt voor o.a renovatie door middel van directe verlijming over oude stalen sandwichpanelen of over oude tegelwanden. Maar ook voor nieuwbouw is glasvezel versterkt polyester breed toepasbaar door het brede gamma aan oplossingen.

Een unieke structuur

De structuur op de glasvezel versterkte polyester FRP platen zorgt voor een zelfreinigend effect waardoor vuil en bacteriën, zoals o.a. listeria en salmonella, zich moeilijk kunnen nestelen. Dit ten opzichte van een stalen sandwichpaneel of tegelwand waar het risico voor besmetting 3 keer zo hoog is daar hier de hechting hoger is.

Eenvoudig te monteren

De glasvezel versterkte polyester platen (FRP) zijn eenvoudig te monteren, door het brede gamma, is er voor iedere situatie een oplossing. Directe verlijming, voorzetwanden, scheidingswanden alles is mogelijk voor zowel wand als plafond. Naast het vaste programma maken wij ook “specials”. Iedere vulling kan worden gekozen als sandwichpaneel, PIR, PUR of EPS, u vraagt wij realiseren. De panelen zijn ook te gebruiken als beloopbaar plafond en te verkrijgen tot lengtes van 12 meter.

Advies, ontzorgen en realiseren

Advies kun je alleen maar geven door situaties goed in te schatten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Door onze ruime ervaring in uiteenlopende branches zijn in onze ogen ”problemen” vaak minder groot en professioneel oplosbaar. Problemen herkennen en oplossen. Bij Sentho bent u daarvoor aan het juiste adres. Zodra uw keuze op Sentho is gevallen, begint voor Sentho het begeleidingstraject. Onze begeleiding ontzorgt u, bij het vertalen en bereiken van uw wensen. Sentho B.V. is uw partner in de realisatie van het gehele project, zowel in begeleiding als uitvoering.

Jarenlange ervaring

Onze vakkundige montageploegen hebben jarenlange ervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten in de voedings-, farmaceutische- en automotive industrie. Doordat wij flexibel omspringen en rekening houden met productieprocessen, zal het stilleggen hiervan tot een minimum worden beperkt. Wij nemen de gehele realisatie van hygiënische afbouw inclusief sandwichpanelen voor onze rekening.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

.Kenmerken van FRP®

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Toepassingen van onze sandwichpanelen

FRP® wandbekleding worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Vele bedrijven in bijvoorbeeld de voedselindustrie moeten voldoen aan HACCP richtlijnen, om in dit geval, op een hygienische wijze voedsel te kunnen verwerken/produceren. De FRP wandpanelen verlenen zich uitstekend aan de HACCP normen en dus uitstekend te gebruiken bij HACCP richtlijnen.

FRP HACCP wandpanelen kunnen in vele sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan: Bakkerijen, slachterijen, autowasstraten, chemische industrie, keukens, koel- en vriescellen, visverwerkende bedrijven, voedsel verwerking, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes.

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen
Sandwichpanelen
Sandwichpanelen