RVS rooster-, sleuf- en afvoergoten

Afvalwater op hygiënische manier afvoeren

De Sentho SDS afwatering bestaat uit verschillende producten, waaronder de afvoer- en roostergoten welke gebruikt worden om afvalwater in de riolering te lozen. Ze worden voornamelijk in voedselverwerkende bedrijven (zoals brouwerijen, slachthuizen e.d.), grootkeukens, ziekenhuizen, hotels e.d. gebruikt. 

Daarnaast kan er ook gekozen worden voor sleufgoten, welke de perfecte oplossing bieden in droge ruimtes met weinig productiewater en vuilresten, maar waar reiniging nodig is. 

  • Voldoet aan de strengste hygiënische vereisten
  • Geschikt voor de voedings-, drank-, chemische, farmaceutische industrie en utiliteitsbouw
  • Maatwerk mogelijk
John
Voor direct advies bel: John

Sleufgoten

Sleufgoten zijn een eenvoudig en goedkoop systeem voor het afvoeren van oppervlaktewater, waarbij geen grote hydraulische efficiëntie van de goot vereist is. Ze zijn ideaal voor toepassing waar condensatie van machines en airconditioningsystemen wordt gecreëerd zoals bij zuivelbedrijven, bakkerijen, zwembaden of als scheiding tussen droge en natte oppervlakken. 

Sleufgoten zijn gemaakt van RVS plaatmateriaal (AISI 304) met een dikte van 1,5 – 2 mm. Ze hebben hun eigen afschot en kunnen ook gemakkelijk worden aangepast. De afvoer van het water uit de sleufgoot kan worden uitgevoerd met een spie einde of een onderafvoer met vuilemmer en stankslot. Standaard mag de lengte van een goot met een afvoer niet langer zijn dan 10 meter. Goten langer dan 4 meter worden verbonden door middel van een afdichtingsflens. Iedere sleufgoot heeft een afvoerput naar keuze (geperforeerde plaat, mesh anti-slip, ladder, plaat). 

 

Sleufgoot RVS afwatering
RVS Roostergoot sentho

Roostergoten

Roostergoten zijn gemaakt van RVS plaatmateriaal (AISI 304) met een dikte van 2 mm. En bestaat uit 3 afzonderlijke delen; de goot, de afvoerput en het rooster. Het rooster kan uitgevoerd worden in 3 opties; maasrooster (geschikt voor licht verkeer), plaatrooster (geschikt voor zwaar verkeer o.a. heftrucks) of een ladderrooster (geschikt voor zwaar verkeer o.a. heftrucks),

Sentho kan u van het begin proces adviseren omtrent de afwatering en u geheel ontzorgen door de begeleiding en uitvoering op zich te nemen. 

 

SDS Afwatering folder

Toepassingen en gebruik van SDS afwatering

Contactformulier

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven