facebook

Sentho kreeg de mogelijkheid de glazenwasserij te renoveren. De wanden waren voorzien van een coating welke enorm had geleden en door de grote vochtigheid was los gekomen van de gestucte muur. Dit soort situaties zien wij iedere dag weer en is een van de grote nadelen met coating. Het gaat op den duur afbladeren.

Wandafwerking wasserij

We hebben de wanden hebben we eerst voorzien van Fermacel. Een vezel gebonden plaat welke we op de wand is geschroefd. Daarna hebben we de Fermacel platen voorzien van een primer zodat we een betere hechting hebben op de Fermacel platen. Daarna hebben we wanden voorzien van de FRP fiberglass reinforced panels (FRP). De verbindingen en de binnenhoeken zijn voorzien van een 2-componenten epoxy. Van Schaik heeft zelf de vloer nog een op knap beurtje gegeven door deze nog te voorzien van een 2 componenten verf zodat het geheel er weer allemaal lekker fris uitziet. Het leiding werk is naderhand op de wand gemonteerd zodat hier de nieuwe osmose machine kan worden aangesloten. De wandafwerking wasserij heeft nu een hygiënische uitstraling dat goed tegen een stootje kan! 

Schone glazen

Drankengroothandel en partyverhuur van Schaik dranken is een zelfstandige groothandel met leverancies van dranken en toebehoren aan: horeca, bedrijven, scholen, sportkantines, instellingen, verenigingen etc. Ze leveren verschillende bieren op fust en hebben met Warsteiner Benelux een nauw samenwerkingsverband betreffende leveranties van fust en kelderbier. Al 15 jaar hebben ze hun eigen merk Onder de Boomjes Bier. Een heerlijk bier voor de echte levensgenieter. De fusten zijn beschikbaar van 20, 30 en 50 liter maar ook tankbier kunnen wij leveren. De nieuwe glazenwasmachine kan er wat ons betreft in zodat drankengroothandel van Schaik in Montfoort weer vele jaren alle feesten, partijen en bedrijven weer kan voorzien van schone glazen en een voortreffelijk gezellig feest in de hele regio.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Of heeft u ook een glazenwasserij die een opfrisbeurt kan gebruiken? Vraag hier een proefpakket aan van ons assortiment. Wij helpen u graag verder!