facebook

Sentho B.V. heeft dit jaar deelgenomen aan de VIV Europe beurs
welke van 20-22 juni werd gehouden in de Jaarbeurs, Utrecht.

VIV Europe is de inspirator voor de BENELUX pluimveesector. Op de beurs voor de pluimveehouderij ziet u de gehele keten van diervoeding tot de vleesverwerking industrie. Ruim 600 Nederlandse, Belgische & Internationale bedrijven staan hier klaar om hun producten en/of diensten te presenteren. Ook Sentho B.V. was dit jaar erbij en greep deze kans aan om de nieuwe producten binnen ons assortiment te promoten, namelijk aanrijdbeveiliging en RVS stootplinten. Sentho is met deze nieuwe producten totaal leverancier voor de wanden, plafonds, plinten en aanrijdbeveiliging voor de voedingsindustrie.

Flexbarrier Aanrijdbeveiliging

In de voedingsindustrie is aanrijdbeveiliging net zo belangrijk als in andere industrieën. Het verschil is alleen dat ook deze aanrijdbeveiliging moet voldoen aan de hoogste hygiënische eisen. Het grote voordeel van ons Flexbarrier aanrijdbeveiliging systeem is dat het van hoogwaardige kunststoffen is geproduceerd. Hierdoor is het makkelijk schoon te krijgen en te houden en het kan niet roesten. Tevens het grootste voordeel van kunststof ten opzichte van conventionele aanrijdbeveiligingen is dat dit systeem de schok absorbeert waardoor de bijvoorbeeld de vloer ook heel blijft. Het systeem bestaat uit honderden onderdelen waardoor het geschikt is voor onder andere kolombescherming, muurbescherming, stellingbescherming, doorgangbescherming, persoonsbescherming en nog veel meer.

RVS stootplinten

RVS prefab stootplinten zijn gemaakt uit gewapend beton dat voor een gedeelte is ommanteld met hoogwaardig roest vast staal. Ons programma is prefab op maat gemaakt voor elk project. Hierdoor heeft u geen afval en kunnen wij de delen zeer snel ter plaatsen monteren. Voor elke situatie hebben we een oplossing. Dit moet u zoeken in de verschillende diktes en hoogtes die we kunnen aanbieden.

VIV Beurs

De VIV trekt veel bezoekers uit verschillende landen. Sentho opereert dan ook niet alleen nationaal maar ook internationaal. Op dit moment zijn wij bezig met verschillende projecten in Egypte, België, Duitsland en uiteraard Nederland. Diverse projecten in het buitenland zijn inmiddels al gerealiseerd waaronder in China, Marokko en Zuid-Afrika. De bezoek agenda is de komende periode weer goed gevuld met prospect die advies wensen over de diverse mogelijkheden en oplossingen op het gebied van wanden en plafonds voor renovatie en nieuwbouw, maar ook voor onze nieuwe producten voor kunststof aanrijdbeveiliging en RVS plinten. Heeft u ons niet kunnen spreken op de VIV Europe dan kunt u ons dit jaar vinden op de Slavakto op 5 en 6 November, stand C.087. En uiteraard kunt u ons altijd uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe om een vrijblijvend advies af te geven.