facebook

Sentho wand- en plafondsystemen voor visbedrijven

Hygiëne in visbedrijven is van het grootst mogelijke belang. Sentho is totaalleverancier van o.a. wand- en plafondsystemen voor de professionele visbedrijven

Hygiëne in visbedrijven

Hygiëne in visbedrijven is van het grootst mogelijke belang. In deze bedrijven, of het nu gaat om kwekerijen, groothandels of detailhandel, wordt gewerkt met voedingsproducten die zeer vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf. Deze invloeden kunnen de hygiëne ondermijnen. Het zijn bovendien bedrijven waar met veel materiaal (en vaak ook veel personeel) wordt gewerkt: denk aan tonnen en emmers, transportbanden en messen. Al deze elementen kunnen van invloed zijn op de hygiëne in het bedrijf. Daarom is het van belang om een goede basis te leggen en Sentho helpt hierbij door werk- en productieruimtes van de best mogelijke hygiënische afbouw te voorzien. Dit doen wij met de beste kwaliteit producten, maar ook met gedegen advies op basis van jarenlange ervaring en opgedane kennis.

Meer informatie of een offerte

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op. Wij kunnen elk bedrijf van de juiste informatie voorzien en een offerte op maat verzorgen. Zie ons als jouw a tot z partner, van inventarisatie en idee tot realisatie en nazorg.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Hoe onze toepassingen visbedrijven helpen

Dankzij onze grote variatie aan systemen, kunnen wij visbedrijven helpen bij het creëren van hygiënische werkomgevingen. Ons doel is om de ruimtes waarin HACCP-richtlijnen en andere eisen met betrekking tot de hygiëne gelden zo hygiënisch en onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken. Dit doen wij door hygiënische afbouwproducten te leveren voor wanden, plafonds, kozijnen, deuren en plinten. Wij werken hierbij samen met FRP, een leidende partij op het gebied van deze producten.

Met onze producten zijn visbedrijven op de volgende manieren beschermd:

  • Antistatische eigenschappen: vuil hecht niet
  • Bestand tegen schimmels en bacteriën
  • Water- en vuilafstotend
  • Indien gewenst brandwerend
  • Eenvoudig te reinigen
  • Eenvoudige, snelle montage en installatie

Alle producten voldoen aan de eisen die worden gesteld door de HACCP en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Installatie geschiedt geheel veilig volgens de VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) normen.

HACCP en visbedrijven

Omdat visbedrijven werken met voedingsmiddelen, zijn zij verplicht om een HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) plan op te stellen en na te leven. Naleving wordt gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Wij beschikken over zeer veel ervaring en know how op het gebied van hygiënische afbouw en kunnen je dan ook van dienst zijn bij alle facetten van de creatie en implementatie van een HACCP. Wij adviseren, controleren, bieden de juiste oplossingen en verzorgen uiteraard de levering en installatie hiervan.

Onze toepassingen zijn geschikt voor een breed scala aan allerlei soorten visbedrijven: of het nu gaat om een industriële verwerker, diervoeder, kwekerij, groothandel of vishandel voor consumenten: wij bieden altijd een passende oplossing voor maximale hygiëne. Wij kunnen nieuwbouwpanden voorzien van de benodigde hygiënische afbouwelementen, maar kunnen ook bestaande panden of zelfs renovatieprojecten voorzien van de juiste afbouw.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Wat Sentho voor u kan betekenen

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe onze producten en diensten kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.