Het eind van het jaar is nu echt duidelijk in het zicht en 2017 gaat bij ons Sentho de boeken in als een Senthastisch jaar. Niet alleen hebben we er meerdere collega’s bij gekregen maar heel veel nieuwe bedrijven die ons afgelopen jaar hebben ingeschakeld voor het renoveren of nieuwbouwen van diverse projecten. Bij een groot aantal van deze projecten is er voor Sentho gekozen vanwege de manier van werken, het ontzorgen en het brede pakket van producten dat wij aanbieden.

Van bakker tot visafslag

De variatie en diversiteit van de bedrijven die ons afgelopen jaar hebben benaderd was ook zeer breed. Van bakker tot broodfabriek, van slager tot slachthuis, van visboer tot visafslag kortom alle facetten in de voedingsindustrie hebben de revue gepasseerd in 2017. Ook diverse laboratoria en autowasstraten zagen in ons de juiste partner! In 2017 is Sentho ook gevraagd voor diverse internationale projecten waarvoor we in 2018 de supervisie en levering van materialen voor gaan verzorgen. Klanten en prospects konden ons afgelopen jaar vinden op diverse beurzen door het hele land zoals de bakkersvak, de bouwbeurs en de visbeurs. Daarnaast maakten ze ook kennis met onze werkwijze en materialen via diverse grootschalige direct mailingen.

Wat brengt 2018? Helaas kunnen wij ook niet de toekomst voorspellen maar we kunnen al wel zeggen dat we ook voor 2018 een drukke beurs agenda hebben. De eerste beurs start al direct in de eerste maand van het jaar, waar we van 8 tot en met 11 januari te vinden zijn op de Horecava op stand nummer 03.302! Dan volgen op volgorde van datum de Bakkersvak te Gorinchem, De VIV beurs te Utrecht en de Slavakto welke ook in de Jaarbeurs te Utrecht is. Diverse nieuwe producten zullen ook worden gelanceerd zoals de SenTile (glasvezel versterkte polyester platen met tegelmotief) en speciale hygiënische aanrijdbeveiliging! Wij verwachten dat 2018 naast een druk jaar ook een succesvol jaar zal worden en hopen dat ook weer aan ons zal denken!

Van vrijdag 22 december tot en met dinsdag 2 januari 2018 zullen wij gesloten zijn daarna staan we weer het hele jaar voor iedereen klaar!

Vanuit Uden wensen wij u een prettige feestdagen toe en een knallend 2018!