facebook

Strokengordijnen
voor het effectief
scheiden van ruimtes

Een strokengordijn is de meest snelle,
kosteneffectieve en flexibele oplossing
om diverse ruimtes te scheiden.

Met strokengordijnen scheidt u ruimtes op een kosteneffectieve manier

Sentho biedt een ruim assortiment aan producten waaraan strokengordijnen zeker niet ontbreken. Een strokengordijn is de meest snelle, kosteneffectieve en flexibele oplossing om diverse ruimtes te scheiden. Neem contact op voor meer informatie.

Strokengordijnen

Ook strokengordijnen behoren tot het ruime assortiment van Sentho Hygiënische Afbouwprojecten. Een strokengordijn biedt u de ideale oplossing voor het scheiden van diverse ruimtes. Dit type gordijnen wordt niet alleen snel geïnstalleerd, maar is bovendien kosteneffectief en bijzonder flexibel.

Strokengordijnen in diverse soorten en maten

Het strokengordijn is eenvoudig te monteren. Daarbij zijn deze gordijnen bij Sentho in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Samen met het Sentho verkoopteam bepaalt u in welke mate de gordijnen moeten overlappen. Hierbij wordt rekening gehouden met de ruimte zelf en voor welke toepassing de gordijnen bedoeld zijn. De gordijnen zijn geschikt voor elke ruimte. Van normale ruimtes die niet gekoeld zijn, tot gekoelde ruimtes en ruimtes waarvan de temperatuur continu onder het vriespunt ligt, zoals in vriescellen het geval is.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Een aangenaam binnenklimaat

Als de ene ruimte een warmere of een koudere luchtstroom heeft dan de andere ruimte, is een strokengordijn van Sentho b.v. ideaal om de doorgang voldoende af te sluiten. Hierdoor wordt mogelijke overlast voor uw werknemers beperkt. De luchtstroom weerkaatst op het strokengordijn waardoor deze grotendeels in de ruimte blijft. Tegelijkertijd vindt er voldoende doorgang plaats, omdat deze gordijnen uit zachte en losse flappen bestaan.

Optimale veiligheid

Omdat een strokengordijn geen dichte deur is, kunnen uw werknemers er eenvoudig doorheen zonder daarvoor eerst handelingen uit te hoeven voeren. Denkt u bijvoorbeeld aan werknemers die op een heftruck rijden. Dit betekent ook dat deze gordijnen zeer veilig zijn. Zo kunt u kiezen voor strokengordijnen die bestaan uit transparante flappen van pvc. Op deze manier kan in een oogopslag bekeken worden of de doorgang vrij is en wat er aan de andere kant van het gordijn gebeurt.

Onderhoudsvriendelijk

Onze strokengordijnen zijn gemaakt van onderhoudsvrije en hoogwaardige materialen. Dit betekent dat ze weinig onderhoud behoeven. Afhankelijk van de soort producten waarmee u werkt, kan het echter vanuit hygiënisch oogpunt raadzaam zijn om het gordijn met enige regelmaat schoon te maken. Hiervoor kunt u gewoon sop gebruiken.

Geluids- en vuilafwering

Sentho b.v. maakt alle gordijnen op maat waardoor ze perfect in de doorgang passen. Daarbij overlappen de zachte flappen elkaar. Dit zorgt ervoor dat er geluids- en vuilafwering plaatsvindt. Stel, u werkt in de ene ruimte met veel lawaai van apparatuur, dan kan in de naastgelegen ruimte zonder overlast worden doorgewerkt. Datzelfde geldt voor wanneer er in de ene ruimte bijvoorbeeld veel stof vrijkomt. In de andere ruimte zult u daar dan geen hinder van ondervinden.

Wat Sentho voor u kan betekenen

Ben je op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen je hoe onze strokengordijnen je kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.