facebook

SenTile tegelwand voor een sfeervolle en hygiënische werkruimte

Eens beschouwd als flauw en saai, biedt Sentho® nu de meest innovatieve FRP-producten in de branche. SenTile (met glasvezel versterkte polyester) tegelwand bieden ultieme duurzaamheid met de uitstraling van een tegel.

.SenTile Tegelwand

Sentho levert nu de meest innovatieve FRP-producten in de branche. SenTile (met glasvezel versterkte polyester) tegelwand bieden ultieme duurzaamheid met de uitstraling van een tegel.

Ultieme duurzaamheid

Eens beschouwd als flauw en saai, biedt Sentho® nu de meest innovatieve FRP-producten in de branche. SenTile (met glasvezel versterkte polyester) tegelwand bieden ultieme duurzaamheid met de uitstraling van een tegel. Voldoet aan de strengste eisen. SenTile® is sterk, waterbestendig, makkelijk te installeren en te onderhouden en voldoet aan de strengste eisen.

SenTile tegels zijn zeer breed toepasbaar

Alleen met SenTile® kunt u prachtige, betaalbare duurzame interieurs ontwerpen. SenTile® is te gebruiken in keukens, sanitaire ruimtes, klaslokalen, ziekenhuizen, wachtkamers, kantoren, zwembaden, gangen, eetzalen en recreatiegebieden. Vrijwel toepasbaar in elke ruimte binnen commerciële interieurs.

Advies, ontzorgen en realiseren

Advies kun je alleen maar geven door situaties goed in te schatten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Door onze ruime ervaring in uiteenlopende branches zijn in onze ogen ”problemen” vaak minder groot en professioneel oplosbaar. Problemen herkennen en oplossen. Bij Sentho bent u daarvoor aan het juiste adres. Zodra uw keuze op Sentho is gevallen, begint voor Sentho het begeleidingstraject. Onze begeleiding ontzorgt u, bij het vertalen en bereiken van uw wensen. Sentho B.V. is uw partner in de realisatie van het gehele project, zowel in begeleiding als uitvoering.

Jarenlange ervaring

Onze vakkundige montageploegen hebben jarenlange ervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten in de voedings-, farmaceutische- en automotive industrie. Doordat wij flexibel omspringen en rekening houden met productieprocessen, zal het stilleggen hiervan tot een minimum worden beperkt. Wij nemen de gehele realisatie van hygiënische afbouw inclusief sandwichpanelen voor onze rekening.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

.Kenmerken van onze sandwichpanelen

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Toepassingen en beschikbare kleuren

De SenTile tegelwand wordt hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Vele bedrijven in bijvoorbeeld de voedselindustrie moeten voldoen aan HACCP richtlijnen, om in dit geval, op een hygiënische wijze voedsel te kunnen verwerken/produceren. De SenTile tegelwand verleent zich uitstekend aan de HACCP normen en dus uitstekend te gebruiken bij HACCP richtlijnen.

De tegelwand kan in vele sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan: Bakkerijen, slachterijen, autowasstraten, chemische industrie, keukens, koel- en vriescellen, visverwerkende bedrijven, voedsel verwerking, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes.

Kleuren van de SenTile tegelwand