facebook

Na bijna drie jaar gestationeerd te zijn geweest aan de Neutronenlaan 44 in Uden was het 9 februari zover. Wegens de explosieve groei die Sentho afgelopen jaar heeft meegemaakt waren we uit ons jasje gegroeid op de oude locatie. De nieuw locatie is aan de Industrielaan 21 en bevind zich op 1 van de drukste toevoerwegen naar het industrieterrein van Uden. Dagelijks rijden er honderden auto’s , waarvan een deel woon- werkverkeer is voorbij aan onze nieuw locatie.

De nieuwe locatie

Aan de Industrielaan vind u naast Sentho ook bedrijven als Wiltec, Ad  Bouw, Siba en de Praxis. Op de nieuwe locatie, welke zich op de bovenste verdieping van het pand bevind, hebben we naast meer kantoorruimte een ruime presentatieruimte en showroom om iedereen te woord en te informeren. Tevens zal de presentatieruimte worden gebruikt als opleidingscentrum voor onze monteurs en personeel maar ook voor onze wederverkopers en zakenpartners. Wenst u gebruik te maken van meer advies over montage en verkoop van onder andere FRP dan is dat uiteraard mogelijk. Het industrieterrein van Uden vormt binnen de regio Uden Veghel een belangrijke publiekstrekker op het gebied van winkelen. Uit recent onderzoek is gebleken dat Uden een grote regiofunctie in Brabant heeft als het gaat om consumenten maar ook voor bedrijven. De industrie in Uden is ook zeer belangrijk voor de werkgelegenheid in de regio. Uden is via de A50 makkelijk bereikbaar en centraal.

Het bakje koffie staat klaar!

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie waar we voorlopig weer even vooruit kunnen, wilt u langskomen op onze nieuwe locatie maak dan wel eerst even een afspraak via 085-4830920 of neem contact op via ons email adres op info@sentho.nl! Kortom de koffie staat niet klaar maar word speciaal voor u vers gezet!