facebook

Hygiëne in sanitaire ruimtes

Sentho is jouw partner die sanitair van hygiënische basis voorziet

Sanitair en hygiëne: een onlosmakelijke combinatie

Op welke plek is hygiëne nu logischer dan in een sanitair? Vreemd genoeg zijn sanitaire voorzieningen soms de minst hygiënische plekken en dat terwijl zij vanuit het oogpunt van hygiënische behoeften zijn ontwikkeld. Nu kan er natuurlijk heel wat komen kijken bij het onderhoud en schoonhouden van sanitaire voorzieningen. Wij zijn jouw partner die sanitair van een hygiënische basis voorziet en ervoor zorgt dat schoonmaakwerkzaamheden snel en effectief kunnen plaatsvinden.

Voor talloze toepassingen

Wij hebben onze producten geïnstalleerd in talloze vormen van sanitaire voorzieningen: in (openbare) toiletten, toiletten in ziekenhuizen, kantines, verzorgingstehuizen, horeca, op festivals en ga zo maar door. Ook voor jouw sanitair bieden wij dus een passende oplossing. Ben je op zoek naar manieren om jouw sanitair schoner te krijgen en te houden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je voorzien van advies en vertellen precies welke producten geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om gloednieuwe ruimtes, een upgrade van bestaande toiletten of andere voorzieningen of een complete renovatie: wij beschikken over de ervaring en kennis om je van a tot z te begeleiden in het proces. Wij kennen de richtlijnen en eisen als geen ander en kunnen je ontzorgen. Wij leveren niet alleen de beste producten op het gebied van hygiënische afbouw, maar ook de beste service. Vraag dus nu een op maat gemaakte offerte aan.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Wat onze producten toevoegen aan sanitair

Goed sanitair vormt natuurlijk de basis voor een hygiënische omgeving. Schone, moderne toiletten en goede mogelijkheden om handen te wassen zijn de basis. Als het hier niet in orde is, zal het met de hygiëne niet meer goed komen. Waar deze basis echter stopt, gaan wij verder. Wij kunnen voorzieningen leveren om toiletten, wasruimte en badkamers te laten voldoen aan de strengste eisen en normen op het gebied van hygiëne. Onze producten, wij leveren de hoogste kwaliteit hygiënische afbouwproducten van FRP, maken van elke sanitaire ruimte een schone ruimte.

Helaas laten gasten en gebruikers de voorzieningen niet altijd netjes achter. Hier kun je nu eenmaal weinig aan doen. Waar wij je wel bij kunnen helpen, is het creëren van een ruimte die de hoogst mogelijke hygiënische basis biedt en zeer eenvoudig is te reinigen. Wij leveren vloerdelen, plafonds, wanden, plinten, kozijnen en deuren met unieke hygiënische eigenschappen, te weten:

– Antistatisch, dus vuil hecht niet
– Geuren worden niet geabsorbeerd
– De oppervlakken zijn vuil- en vochtafstotend
– Ze zijn bestand tegen schimmels en bacteriën
– Door de naadloze montage zijn ze eenvoudig schoon te maken

Alle producten zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit kunststoffen met de beste hygiënische eigenschappen. Er wordt dus een uitstekende basis gelegd voor het sanitair en de hygiëne kan in stand worden gehouden door snel en effectief schoon te maken.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Wat Sentho voor u kan betekenen

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe onze producten en diensten kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.