Referenties

.Bekijk onze referenties

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, isolerende wandsysteem en plafondsysteem. Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimtes binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes.

Hieronder een kleine omschrijving van enkele renovatieprojecten die wij recentelijk hebben afgerond.

Bekende worsten makerij

Renovatie van Wanden en Plafonds

Deze worsten makerij is inmiddels al 1 van onze trouwste klanten. Inmiddels hebben we daar al meerdere plekken mogen renoveren. De fabrieken zelf op alle locaties als ook de magazijnen waar ze de worsten klaarmaken voor transport. De laatste opdracht wie wij hebben mogen uitvoeren is het plafond de wanden in 1 van de ruimtes.

Werken volgens de EHEDG methodiek

De fabriek wil zo min mogelijk last hebben tijdens de productie van de worsten. Hierdoor doet Sentho alle ruimtes helemaal apart. Pas als 1 ruimte helemaal klaar is beginnen we aan de volgende. Wij werken volgens de EHEDG methodiek als ook HACCP en dit houdt in dat wij overal rekening mee houden zodat de ruimte aan de hoogste eisen voldoet.

Duurzaam resultaat

Zoals op de foto’s is te zien hebben we het plafond in deze ruimte voorzien van FRP afgewerkt met de 2 componenten lijm. Op deze manier is het plafond 1 vast geheel die zelfs met hoge drukreiniger is te reinigen. De wanden hebben wij op dezelfde manier afwerkt. De ruimte kan er weer voor tientallen jaren tegenaan.

.Andere recente projecten

Ruimte bekleed met wonderboard panelen

Deze ruimte is bekleed met 2,3 mm dikke FRP panelen van Sentho waarbij de openstaande voegen zijn afgewerkt met een 2-componentenverbinding. Vooraf hebben wij zorgvuldig gecontroleerd of er geen sprake was van vocht in de wand en daarna is deze ondergrond voorgelijmd om een uitstekende hechting te creëren met onze 2-componenten verbinding. Na oplevering van deze ruimte voldoet deze volledig aan de HACCP norm en geniet de klant van een ruimte die volledig vloeistofdicht en hygiënisch is. De ruimte heeft een totaal ander gezicht. Door de directe verlijming van onze FRP panelen is er haast geen ruimteverlies. Het oogt nu clean en steriel en voldoet nu aan de wensen van de gebruiker. De oude betonnen wanden zijn volledig afgeschermd en kunnen deze ruimte niet meer negatief beïnvloeden op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Renovatie FRP

Deze ruimte is volledig gerenoveerd met FRP hygiënische wandpanelen. De oude tegelmuren van de koelcellen waren aan vervanging toe, de naden waren niet meer schoon te maken en de tegels brokkelde af. Met de FRP wandpanelen is de klant in één keer van deze gebreken af. De ruimte is nu naadloos en gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen schimmels, water, vuil en extreme temperaturen.

Renovatie hygiënisch plafond

Om deze ruimte te laten voldoen aan de laatste norm en kwaliteitseisen was het noodzakelijk om het plafond te renoveren. Hygiënische plafondpanelen van FRP zijn toegepast in deze grote ruimte waardoor dit plafond nu voldoet aan HACCP-normen. Dit plafond is voor de klant nu vele malen makkelijker te reinigen met als voordeel dat er een besparing is op tijd en geld en is daarnaast onderhoudsvrij.

Slagvaste wandpanelen

In deze situatie ziet u dat de oude sandwichpanelen niet bestand waren tegen deuken en krassen. Om dit in de toekomst te voorkomen is ervoor gekozen om de huidige sandwichpanelen af te werken met 2,3 mm dikke FRP panelen. Door deze oplossing hoefden de huidige wanden niet in zijn geheel vervangen te worden, waardoor er geen grote renovatie nodig was. De productie heeft niet onnodig stilgelegen wat voor de klant een groot voordeel is. De wanden voldoen nu aan HACCP richtlijnen en ze zijn gemakkelijk schoon te maken, daarnaast zijn ze slagvast en zullen geen bacteriën of schimmels aantrekken en vasthouden.

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.