HACCP ruimte bij Frisdrank producent

Ook waar frisdranken geproduceerd worden moeten alle ruimtes voldoen aan de HACCP, we hebben hier een hygiënische ruimte gecrëeerd doormiddel van FRP glasvezelversterkte scheidingspanelen (sandwichpanelen 80mm) te plaatsen inclusief ramen, deuren en kozijnen. Sentho b.v. kan u geheel ontzorgen in het crëeeren van Hygiënische wanden, vloeren, plafonds.

FRP scheidingspanelen

FRP glasvezelversterkte scheidingspanelen hebben een standaard dikte van 80 mm. Het zijn niet zelfdragende sandwichpanelen met aan beide zijden een glasvezelversterkte plaat. De platen hebben een dikte van 2,3mm en een kern van EPS. Afhankelijk van het project kan er gewerkt worden met verschillende dikten en kernen. De kern kan bijvoorbeeld bestaan uit isolatiemateriaal van PS, PUR, styrofoam, steenwol, etc. Door verschillende dikte te gebruiken kan er zelfs gewerkt worden tot op bijvoorbeeld een hoogte van 6,5 meter. Op aanvraag kunnen wij deze panelen in een langere lengte fabriceren. De scheidingswanden plaatsen wij in RVS U-profielen. De scheidingswanden worden gekoppeld door het tweedelig verbindingsprofiel in combinatie met een losse veer in een sleuf. Op aanvraag kunnen wij panelen aanleveren voorzien van een losse veer met een kleine voeg. Deze kleine voeg wordt later afgewerkt met de twee-componenten lijmverbinding. Het resultaat is een zeer strakke afwerking.

HACCP

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Het HACCP-Systeem is een methode om voedingsmiddelen te produceren die aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid voldoen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te indentificeren en op gevaren te analyseren. Dit controleproces, volgens de richtlijnen van de Europese Unie, zorgt ervoor dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. HACCP is een preventief systeem dat door bedrijven zelf moet worden uitgevoerd. Door de gezondheidsricico’s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van een product verhoogd.

Voor voedselverwerkingsfabrieken leveren en monteren wij hygienische haccp oplossingen waaronder een vloeistofdichte vloer, stootplinten, haccp wanden, haccp plafond, haccp vloer, zwevende vloer, aanrijdbeveiliging, deurkozijnen, pendeldeuren, kunststof kozijnen, kunststof plinten en  strokengordijnen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

9 september 2018