Farmaceutisch bedrijf met HACCP plafond

HACCP Farmaceutische industrie ook met FRP

Ook in deze branche moet met voldoen aan de hoogste eisen. Niet geheel onlogisch aangezien ook de producten die ze hier produceren worden geconsumeerd . Alle ruimtes waar hygiëne van toepassing zijn pakt Sentho aan. Dus ook de farmaceutische industrie. Bij dit project was het van belang dat de productie kon doorgaan. Geen probleem want wij hebben voornamelijk in het weekend en in de nacht gewerkt zodat de fabriek gewoon kon doordraaien. Alle wanden zijn afgewerkt met 2-componenten lijm verbindingen  en in overleg met de elektricien zijn alle bedradingen en dergelijke netjes weg gewerkt achter de FRP panelen. Ook voor bijvoorbeeld een apotheek is FRP een uitermate geschikt product en het ziet er ook nog modern en strak uit. Komt u dan met een klant in de werkplaats dan hoeft u zich niet te schamen met hoe het eruit zien, want dat is tip top in orde. Wilt u weten hoe wij te werk gaan tijdens onze werkzaamheden? Bekijk dan deze FRP wanden en plafond montage video eens.

Deze industrie is heel divers maar 1 ding is zeker, zit uw bedrijf in deze industrie dan kiest u voor een duurzame oplossing. U wilt in 1 keer van uw probleem af zijn. Vaak is een nieuwbouw project opgebouwd uit stalen sandwichpanelen. Dit is op zich niet verkeerd. Alleen het grote probleem van deze panelen is dat ze na een beschadiging direct moeten worden bijgewerkt, wat uiteraard in de praktijk niet voorkomt. Doordat dit niet wordt gedaan gaan de panelen roesten en de verf laag komt ervan af zetten. Wat u echt niet moet doen is een goedkope oplossing hiervoor gaan gebruiken zoals een coating. Dit ziet er even kort goed uit maar naar een paar jaar komt deze coating ervan af. Grote probleem is dan dat onze FRP platen niet meer hier overheen kunnen omdat de lijm een chemische reactie kan krijgen met de coating. Hierdoor moeten wij voorzetwanden gaan plaatsen wat een duurdere oplossing is. Wij kunnen u hierin uitstekend adviseren en u hoeft niet bang te zijn dat wij alleen maar onze eigen producten adviseren. Als onze producten niet gaan in uw gebouw dan adviseren wij dit zeer zeker ook niet. Ook Sentho kiest voor de lange termijn.

Voor de farmaceutische industrie leveren en monteren wij hygienische haccp oplossingen waaronder een vloeistofdichte vloer, stootplinten, haccp wanden, haccp plafond, haccp vloeren, zwevende vloer, aanrijdbeveiliging, deurkozijnen, pendeldeuren, kunststof kozijnen, kunststof plinten en  strokengordijnen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

9 september 2018