Bakkerij met hygiënische wanden en plafond

Bakkerij met FRP wanden en plafonds

Bakkerijen moeten ook aan de hoogste eisen voldoen die de voedsel en waren autoriteiten voorschrijven. Deze bakkerij wou voornamelijk op de plek waar de broden worden gemaakt hygiënisch hebben. Wij hebben de bestaande stenen muren bekleed met 2,3mm glasvezelversterkt FRP. De verbindingen zijn gemaakt door middel van pvc verbindingsprofielen. Naast deze profielen kan er ook worden afgewerkt met 2-componenten lijm. Beide systemen worden en zijn goedgekeurd door de VWA. Ook voldoen alle afwerkprofielen aan alle HACCP normeringen. De eisen die HACCP voorschrijft zijn over het algemeen eenvoudig. Een van de regels is bijvoorbeeld dat alles onder de 3 meter rond moet worden afgewerkt. Dit houdt ook in dat al onze binnenhoek profielen rond zijn en niet haaks, hierdoor kan er moeilijk vuil hechten en achterblijven. Inmiddels is het product FRP al in meer dan 30 bakkerijen in Nederland terug te zien, waaronder ook de grotere bekende bakkerijen. Het is niet alleen belangrijk dat een project netjes wordt gemonteerd. Wat net zo belangrijk is dat de leverancier een betrouwbare en financieel onafhankelijk bedrijf is waardoor de garantie kan worden gewaarborgd. De leverancier Milin B.V. is zo’n bedrijf en zei hebben ook meerdere oorkondes van o.a. Graydon en D&B dat het een financieel gezond bedrijf is. Heeft u een bakkerij die moet worden omgetoverd tot een schoonheidskasteel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u eventueel meenemen naar meerdere project referenties om u te overtuigen van ons systeem.

Speciale wensen
Het sandwichpaneel is opgebouwd uit twee FRPplaten met daartussen een vulling van polystyreen (piepschuim). Als de standaard diktes van de kunststof sandwichpanelen niet overeenkomen met de wensen van de klant, laat Milin deze speciaal aanmaken om daarmee aan iedere wens te voldoen.
Kies daarom bewust voor Sentho en het product FRP hygiënische wanden en plafonds voor de voedingsindustrie. Wat ook een mogelijkheid is dat wij een kant en klaar hygiënisch systeemplafond van FRP monteren in uw ruimte.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

9 september 2018