Kunststof Sandwichpanelen voor hygiënische afbouwprojecten

De grote voordelen van kunststof sandwichpanelen zijn de hoge isolatiewaarden, de vloeistofdichtheid en niet te vergeten de slagvastheid van de panelen. Een duurzaam, recyclebaar product geschikt voor hygiënische afbouwprojecten.

.Kunststof sandwichpanelen

Sentho levert en realiseert projecten waar kunststof sandwichpanelen toegepast moeten worden. De kunststof sandwichpanelen zijn ideaal toepasbaar als isolerende wand- of plafondsystemen.

Kunststof Sandwichpanelen voor hygiënische afbouwprojecten

Een unieke structuur

De structuur die op de kunststof sandwichpanelen zit heeft een zelfreinigend effect waardoor vuil zich moeilijk zal nestelen. Hierdoor kunnen de sandwichpanelen goed schoongemaakt worden en kun je jaren lang gebruik maken zonder enige renovatie. De panelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden in kozijn- of deurvulling en om HACCP hygiënische ruimtes te bekleden.

Eenvoudig te monteren

De kunststof sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren. De sandwichpanelen kunnen hoog isolerend zijn (afhankelijk van de dikte), slagvast en waterafstotend. De panelen zijn ideaal om toegepast als wand en plafondbekleding. Ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Advies, ontzorgen en realiseren

Advies kun je alleen maar geven door situaties goed in te schatten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Door onze ruime ervaring in uiteenlopende branches zijn in onze ogen ”problemen” vaak minder groot en professioneel oplosbaar. Problemen herkennen en oplossen. Bij Sentho bent u daarvoor aan het juiste adres. Zodra uw keuze op Sentho is gevallen, begint voor Sentho het begeleidingstraject. Onze begeleiding ontzorgt u, bij het vertalen en bereiken van uw wensen. Sentho B.V. is uw partner in de realisatie van het gehele project, zowel in begeleiding als uitvoering.

jarenlange ervaring

Onze vakkundige montageploegen hebben jarenlange ervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten in de voedings-, farmaceutische- en automotive industrie. Doordat wij flexibel omspringen en rekening houden met productieprocessen, zal het stilleggen hiervan tot een minimum worden beperkt. Wij nemen de gehele realisatie van hygiënische afbouw inclusief sandwichpanelen voor onze rekening.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

.Kenmerken van onze sandwichpanelen

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Toepassingen van onze sandwichpanelen

FRP® wandbekleding worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Vele bedrijven in bijvoorbeeld de voedselindustrie moeten voldoen aan HACCP richtlijnen, om in dit geval, op een hygienische wijze voedsel te kunnen verwerken/produceren. De FRP wandpanelen verlenen zich uitstekend aan de HACCP normen en dus uitstekend te gebruiken bij HACCP richtlijnen.

FRP HACCP wandpanelen kunnen in vele sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan: Bakkerijen, slachterijen, autowasstraten, chemische industrie, keukens, koel- en vriescellen, visverwerkende bedrijven, voedsel verwerking, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes.