facebook

Pendeldeuren voor een
aangenaam werkklimaat

Ze bieden bescherming tegen tocht
en beperken het verlies van warme en koude luchtstromen.
Neem contact op voor meer informatie.

Pendeldeuren bieden een aangenaam werkklimaat in de voedingsindustrie

Sentho heeft diverse soorten PVC pendeldeuren in het assortiment die zeer geschikt zijn voor de voedingsindustrie. Ze bieden bescherming tegen tocht en beperken het verlies van warme en koude luchtstromen. Neem contact op voor meer informatie.

Pendeldeuren

PVC pendeldeuren zijn zeer geschikt voor de voedingsindustrie en ze zijn bij Sentho verkrijgbaar met diverse deurvullingen. Denkt u hierbij aan transparante of gekleurde PVC met een hoge mate van flexibiliteit. Daarnaast hebben we eveneens zware HPE kunststof vullingen met of zonder venster. Standaard is de constructie van deze deuren voorzien van verzinkt staal, maar ook een constructie van RVS is mogelijk. Daarbij hebben onze deuren sterke en robuuste veerdrangers die bovendien verstelbaar zijn.

Aangenaam werkklimaat met pendeldeuren

Doordat deze type deuren beschermen tegen tochtoverlast en daarbij het verlies van warme en koude luchtstromen beperken, creëren ze een bijzonder aangenaam werkklimaat. Sentho stelt de deuren nauwkeurig voor u af, waardoor ze volledig voldoen aan de eisen van uw bedrijfsruimtes. Daarbij is een pendeldeur ook nog eens eenvoudig te gebruiken.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Ideaal voor de hygiënische sector

Met name in de voedingsindustrie is hygiëne van groot belang. Daarom voldoen de Sentho pendeldeuren aan de allerhoogste hygiënestandaarden. HACCP is hier een voorbeeld van. Onze kwalitatief hoogstaande deuren zijn gemaakt van materialen die onder meer geschikt zijn om regelmatig te reinigen. Verder bieden wij u deuroplossingen op maat. Dit omdat iedere werkomgeving in de voedingsindustrie immers eigen hygiëne eisen maar ook persoonlijke voorkeuren heeft. Wij zorgen ervoor dat onze deuren perfect aansluiten op het totaalplaatje.

Doorgangen waar intensief verkeer voorkomt

De deuroplossingen van Sentho worden nauwkeurig afgesteld waardoor ze de ideale doorgang in uw werkomgeving vormen. Vooral bij doorgangen waar intensief verkeer voorkomt is de pendeldeur uitermate geschikt. Denkt u hierbij aan personen, maar ook aan heftruckverkeer. U kunt er hierbij voor kiezen om een pendeldeur bijvoorbeeld voor of juist achterwaarts te openen. Daarnaast is het mogelijk om deze deuren automatisch te laten sluiten en behoort ook de keuze voor wel of geen doorkijkvenster tot de mogelijkheden.

Eenvoudig in gebruik

Draagt bij aan een aangenaam werkklimaat
Uitermate geschikt voor de voedingsindustrie
Draagt bij aan de veiligheid

Sluit automatisch of op veerkracht
De sluitkracht is af te stellen op uw wensen
Heeft een robuuste kwaliteit en daardoor lange levensduur

Wat Sentho voor u kan betekenen

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontzorgen en realiseren van hygiënische renovatie of nieuwbouw projecten. Wij gebruiken hierbij FRP, dat marktleider is in hygiënsche afbouw volgens HACCP en Voedsel en Warenautoriteit richtlijnen. Wij kunnen de gehele productieruimte renoveren of nieuw te bouwen, van vloeistofdichte vloer, wandsysteem in verschillende soorten zoals isolerende of scheidingswanden en hygiënische plafondsysteem.

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.