facebook

Overige systemen

Sentho is gespecialiseerd in hygiënische afbouwprojecten. Wij leveren complete wand en plafondsystemen waarmee elke ruimte geschikt kan worden gemaakt om aan de hoogste hygiënestandaarden te voldoen. Vaak zijn dit dus de “grote systemen” waarmee complete wanden en plafonds kunnen worden omgebouwd. Echt goede hygiëne, veiligheid of isolatie schuilt echter vaak in de details. De overige systemen die wij leveren, helpen hierbij. Op deze pagina vind u informatie over onze overige systemen.
Pendeldeuren
Pendeldeuren komt u in veel bedrijven tegen, ook in bedrijven of instellingen waarin hygiëne een voorname rol speelt. Elke deur die niet automatisch opent of sluit, wordt aangeraakt en is derhalve vatbaar voor minder hygiënische invloeden. Zelfs als het wel pendeldeuren zijn die automatisch openen, komt het natuurlijk altijd voor dat er tegen deze deuren gestoten wordt. Wij bieden in ons assortiment ook hygienische pendeldeuren aan. Deze panelen zijn gemaakt van dezelfde hoogwaardige kunststof als onze wandsystemen en plafondsystemen. Ze beschikken over antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, zijn vuil- en waterafstotend en kunnen zeer eenvoudig gereinigd worden.
Snelloopdeuren
Snelloopdeuren worden meestal gebruikt op plekken met zeer veel doorloop, zoals entrees of laad- en losplatforms. Dit betekent dat de meeste snelloopdeuren per dag ontelbare keren openen en sluiten. Dikwijls vormen zij ook een verbinding tussen buiten en binnen. Ze worden derhalve blootgesteld aan weersinvloeden (vocht, stof en temperatuurschommelingen), maar ook vaak aan uitlaatgassen en aanrakingen. In onze overige systemen vind u de perfecte oplossingen om snelloopdeuren aan te kleden met de meest hygiënische panelen voor perfecte weerstand tegen vocht, vuil, schimmels en bacteriën. Daarbij zijn de panelen ook nog eens zeer eenvoudig en efficiënt te reinigen. Hiermee pakt u een van de kwetsbaarste onderdelen van menig pand effectief aan op het gebied van hygiëne.

Kunststof raam/deurkozijnen
Met kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen brengt u een belangrijke finishing touch aan in een hygiënische ruimte. Raam/deurkozijnen worden namelijk vaak vergeten, zowel qua afwerking als qua schoonmaak. Dit brengt risico’s met zich mee, want kozijnen zijn plekken waar vuil zich vaak ophoopt. Dit in combinatie met het feit dat ze niet altijd even eenvoudig te reinigen zijn (en lang niet altijd en overal goed worden gereinigd), maakt de kozijnen tot een potentieel gevaar op plekken waar optimale hygiëne van belang is. Met onze kunststof raam/deurkozijnen krijgt u de best mogelijke oplossing. Wij bieden maatoplossingen zodat onze kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen bij al uw ramen en deuren geplaatst kunnen worden. Ze zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit kunststof met waterafstotende en vuilafwerende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen bacteriën en schimmels en eenvoudig te reinigen.

Uw partner voor hygiënische afbouw
Sentho is uw partner op het gebied van hygiënische afbouw. Naast enkele van onze overige systemen waar u zojuist over heeft kunnen lezen, bieden wij nog talloze oplossingen. Wij bieden producten voor gebruik in bakkerijen, slagerijen, voedingsverwerkingsbedrijven, koelruimtes, ziekenhuizen en nog veel meer.

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.