Ziggy den Exter

Accountmanager
binnendienst

Wie ben ik?

Mijn naam is Ziggy den Exter, 39 jaar en woonachtig te Uden. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Sentho als accountmanager-/commercieel medewerker binnendienst. Na 12 jaar gewerkt te hebben voor 2 grote Nederlandse bedrijven zocht ik een nieuwe uitdaging die ik bij Sentho heb gevonden.

Naast mijn werk vind ik ontspanning in sporten zoals motorrijden, fitness en uiteraard mijn gezin met een prachtige zoon en dochter.

Mooiste herinnering aan mijn werk?

Mijn mooiste herinnering in de korte tijd dat ik nu werkzaam ben bij Sentho is: dat ik op mijn eerste werkdag meteen in het diepe werd gegooid door een beurs mee te draaien voor Flexbarrier aanrijdbeveiliging. Deze beurs was een succes waar ik aan bij heb mogen dragen!

Waarom kiest u voor Sentho?

Sentho is een jong en dynamisch bedrijf met als doelstelling om in de komende jaren flink te groeien en de huidige positie in de markt nog verder uit te bouwen. Mijn ervaring en visie sluiten hier precies op aan en dit maakt het voor mij persoonlijk extra uitdagend.

Sentho schakelt altijd naar de wensen van de klant en denkt altijd in oplossingen die de klant helpen en ontzorgen. Het gaan voor kwaliteit en de beste oplossing bieden voor iedere klant, zijn 2 punten die aansluiten op mijn manier van denken en werken.