Niels Burger

Directeur

Wie ben ik?

Ik ben Niels Burger, Geboren in Gouda, opgegroeid in Oudewater en woon inmiddels sinds 2004 in Uden met mijn vrouw en 3 kinderen. Mijn vrouw heb ik ontmoet op het Griekse eiland Kos en al snel maakte ik de keuze om naar Brabant te verhuizen. Na diverse banen gehad te hebben in de sales begonnen mijn vrouw en ik in 2007 een groothandel in hondenbenodigdheden en het produceren van hondenwasstraten. In 2014 verkochten wij ons bedrijf. We waren toen 34 en het was de bedoeling om het na deze drukke hectische jaren een periode rustig aan te doen. Maar het ondernemers bloed kruipt waar het niet gaan kan en omdat ik in het verleden een baan had gehad waar ik renovaties deed in de voedingsmiddelenindustrie. Dit heb ik altijd mooi werk gevonden dus was Sentho in maart 2015 een feit. Na een kleine 2 maanden was het zo enorm druk dat ik er iemand bij moest hebben om mij te ondersteunen. Hier kwam Jels Berkers op af en de klik was er direct. Jels werd aangenomen als commercieel medewerker binnendienst. Door de explosieve groei kwamen we al snel op het punt dat Jels ook de baan op ging om de aanvragen in te meten en de klanten te voorzien van het juiste advies. We hadden een kantoor van een kleine 80 m2 en er kwam personeel bij. Het kantoor werd te klein en we gingen over naar een ander, groter kantoor. Ook hier groeide we naar uit ons jasje. We hebben lang gezocht naar een goed pand met voldoende mogelijkheden qua opslag, kantoor , uitbreidingsmogelijkheden maar ook niet onbelangrijk is dat het duurzaam moest zijn. Dit duurzame pand vonden we aan de Linie 23 in Uden waar we ruim 2100 m2 grondoppervlakte hebben, 400 m2 opslag en 250 m2 kantoor. Het pand is voorzien van 60 zonnepanelen een warmtepomp en WTW systeem. We zijn dus klaar voor de toekomst.
Nu zijn we inmiddels 5 jaar verder en hebben we een fantastisch team waar we dagelijks met 7 personen op kantoor en 20 monteurs in de buitendienst voor u klaar staan. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel die er in zit, zonder deze mensen zou Sentho er niet zijn!

Mooiste herinnering aan mijn werk?

Mijn werk is mijn hobby en ga iedere dag met veel plezier aan de slag. De afgelopen vijf jaar zijn er alleen maar mooie dingen gerealiseerd. Iedere opdracht heeft zo haar eigen “mooie” herinnering. De charme van een “kleine” opdracht is het nauwe contact met de ondernemer, de blije gezichten als wij klaar zijn met een renovatie of nieuwbouw is mooi om te zien. Wij zijn trots op ons werk en de ondernemer is trots op zijn of haar bedrijf en hoe ze na ons bezoek nog jaren lang plezier kunnen hebben van hun nieuwe wanden of plafonds. Bij “grote” opdrachten voor bijvoorbeeld multinationals is vaak de complexiteit qua montage en planning één van de facetten waar ik voldoening uit haal. In het buitenland hebben we ook al behoorlijk veel ervaring met diverse projecten waar we als adviseur, supervisor en bouwer optraden. Zo heeft ieder facet binnen Sentho al vele mooie herinneringen gemaakt en voor de toekomst zullen we nog vele nieuwe herinneringen maken hopelijk samen met U!

Andere teamleden