Jels Berkers

Accountmanager
buitendienst

Wie ben ik?

Mijn naam is Jels Berkers, 28 jaar, woonachtig in Gemert. Na mijn opleiding bouwkunde en bouwtechnische bedrijfskunde ben ik bij Sentho terecht gekomen toen Sentho net opgericht was. Het bedrijf is opgericht in maart 2015 en ik ben inmiddels bijna 5 jaar werkzaam voor de firma, met een tussenperiode van 5 maanden waar ik even elders in de keuken heb gekeken. Sentho voelt voor mij echt als mijn kindje omdat ik de complete groei van het bedrijf tot waar we nu staan meegemaakt heb en hierin ook mijn bijdrage heb geleverd.

Mooiste herinnering aan mijn werk?

Inmiddels heb ik vele mooie herinneringen aan de periode dat ik bij Sentho werk, we hebben ontzettend veel mooie projecten gedraaid. 2 projecten die er wel uit springen zijn de asbest cleanroom voor Dehaco waar wij alle wanden en plafonds hebben mogen voorzien, compleet vloeistofdicht dit in nauwe samenspraak met de aannemer en de opdrachtgever. In het begin stadium zijn wij hierin adviserend geweest en hebben de klant voorzien van het juiste advies hoe de ruimte af te werken naar de wensen van de klant. Om de klant een nog duidelijker beeld te geven zijn we met onze ‘showroom-op-wielen’ naar de klant gegaan om ook de klant ook echt het gevoel te geven hoe de ruimte er dan daadwerkelijk uit komt te zien. Het andere project is een ‘all-in’ project voor Huhtamaki, hier hebben we in no-time een cleanroom opgezet voor het testen van verpakkingen in een foodsave omgeving. We hebben hierin de wanden, plafonds maar ook de deuren en overige afwerkingen voorzien, voor de elektra afwerking en de vloer zijn we ook aanspreekpunt geweest.

Daarnaast zijn voor mij persoonlijk de buitenlandprojecten die we als Sentho hebben begeleid ook een mooie herinnering. In Egypte hebben we een fabriek voorzien van 12.000 m² FRP platen, waar lokale werknemers dit gemonteerd hebben onder supervisie van ons.

In China heeft een grote klant van ons in 1e instantie gekozen om voor een Chinese variant te gaan van ons materiaal, na grote problemen op locatie na de montage, kregen wij de vraag of wij een oplossing wisten. Toen zijn we 3 dagen daarna in het vliegtuig gestapt om de situatie te bekijken en te beoordelen. Uiteindelijk hebben we de oorzaak van de problemen kunnen achterhalen en ook hier hebben we een goede oplossing kunnen bieden voor deze klant, zo blijkt maar weer; niets is voor Sentho te gek als is het binnen een paar dagen aan de andere kant van de wereld.

Waarom kiest u voor Sentho?

Sentho schakelt altijd naar de wensen van de klant en denkt altijd in oplossingen die de klant helpen en ontzorgen. We gaan voor kwaliteit en willen de beste oplossing voor de klant.

Andere teamleden