Johan van Oort

Medewerker binnendienst

Wie ben ik?

Mijn naam is Johan van Oort, ik ben 33 jaar en woon in Uden. Na ruim 10 jaar als pluimveehouder met vele veranderingen in de wet heb ik het roer omgegooid en ben ik in 2017 bij Sentho als binnendienst medewerker begonnen. Door de groei van het bedrijf ben ik inmiddels verantwoordelijk voor Voorraad beheer, Planning en Logistiek. Het is mooi om te zien welke stappen we maken als Sentho en wat we met ons team bereiken.

Mooiste herinnering aan mijn werk?

Mijn mooiste herinneringen aan mijn werk binnen Sentho moeten toch zijn mijn trip om supervisie te gaan verlenen in Egypte. Samen met mijn collega Jels naar Egypte om de lokale installateurs te voorzien van de juiste kennis hoe ons product goed te verwerken. Door deze uitleg hebben zij daar een prachtige fabriek kunnen opbouwen waar ze jaren mee vooruit kunnen. Die volledig voldoet aan de eisen.

Een ander mooie ervaring binnen Sentho is het zien doorgroeien van het bedrijf. Ik geniet er dagelijks van wat we met ons bedrijf realiseren en wat er nu staat als bedrijf en waar we naar toe gaan. We zitten met een mooi en sterk team. Waar iedereen het beste in elkaar naar boven haalt voor het beste resultaat.

Waarom kiest u voor Sentho?

Sentho is de expert op het gebied van hygiënisch afbouwen. Dat doen we elke dag met plezier en met kwaliteit voorop. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en samen met u komen we tot het beste resultaat. Of het nu gaat om de wanden, plafonds of de aanrijdbeveiliging Sentho staat met haar team voor u klaar.