Anouk Leijten

Administratie en
Financieel medewerker

Wie ben ik?

Mijn naam is Anouk Leijten, geboren en getogen in Brabant. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Sentho. En ik moet zeggen, ik voelde me gelijk als een vis in het water. Ik bekleed de functie administratief/financieel medewerkster, maar daarnaast ben ik ook flexibel inzetbaar op de andere afdelingen binnen de organisatie. Doordat het werk binnen Sentho veelzijdig en divers is voel ik me ook erg thuis binnen de organisatie. Iedere medewerker is enorm betrokken bij het bedrijf danwel bij de projecten die we verkopen. De klant staat voorop. Wij, als Sentho, denkt niet in problemen maar in oplossingen.

Ik ben een klantvriendelijk, commercieel ingesteld persoon. Sociaal vaardig is een van mijn sterke punten, ik hou er daarom ook erg van om in mijn vrije tijd mijn tijd te vullen met het gezelschap van mijn familie en vrienden.

Mooiste herinnering aan mijn werk?

Er werd me gevraagd wat mijn mooiste herinnering is aan het werk, nou daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik ben namelijk een persoon die iedere ochtend met een glimlach naar haar werk gaat!
En dat is voor mij het mooiste wat er is. Een groot gedeelte van je tijd breng je toch door op je werk en hoe mooi is het dat je dit iedere dag met plezier kunt doen.

Een ander mooie ervaring binnen Sentho is het zien doorgroeien van het bedrijf. Ik geniet er dagelijks van wat we met ons bedrijf realiseren en wat er nu staat als bedrijf en waar we naar toe gaan. We zitten met een mooi en sterk team. Waar iedereen het beste in elkaar naar boven haalt voor het beste resultaat.

Wist u dat?

Sentho niet in problemen maar in oplossingen denkt? De klant altijd centraal staat? Sentho door haar jarenlange ervaring in de voedingsmiddelindustrie inmiddels een gerespecteerde marktspeler is?

Kortom

Benieuwd wat Sentho voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op via 085-483 0920 en ons team staat u met veel plezier en kennis te woord.

Andere teamleden