facebook

In het noordoostelijke puntje van Noord-Brabant zit de Naturistencamping ‘Achter ut Huus’, Waar al bijna 25 jaar de familie Cuppen er voor zorgdraagt dat op de kleine camping het de gasten aan niets ontbreekt. De camping is een voormalig boerenbedrijf en biedt veel ruimte, ook voor sport en spel, zowel binnen als buiten. Voor zowel als oud is er genoeg te beleven op de Brabantse nudistencamping. Of men nu een weekend of een aantal weken ‘Achter ut Huus’ verblijft de familie Cuppen zorgen voor een rustige en fijne tijd!

Doucheruimte renovatie, voorzien van nieuwe wanden, plafond en vloer

De doucheruimte renovatie was op zijn plaats, ook al waren de behoorlijk verouderd tegelwanden nog prima bruikbaar, de uitstraling daarentegen was onhygiënische. Toch wilde de familie Cuppen zich klaar maken voor de toekomst. De wanden, vloer en plafond zijn allemaal aangepakt bij deze doucheruimte renovatie. Het mooie aan dit project is dat we de oude elementen van de schuur in takt hebben gelaten. Zo hebben we dus oud met nieuw weten te combineren en de look en feel van de nostalgische schuur terug laten komen in het geheel. De vloer is voorzien van een epoxy en er is een hygiënische plint is opgesmeerd tegen de wand zodat er een mooie strakke waterdichte oplossing ontstaat. Er is een toilet gecreëerd met een bestaande toiletsysteemwanden. Het toiletreservoir is volledig omkist en daarna bekleed met FRP glasvezel versterkt polyester waarna een hangtoilet is geïnstalleerd.

Directe verlijming

Door de opdrachtgever is na installatie van de wanden een op maat wandmeubel gemaakt met wasbakken e.d. Deze is afgehangen aan de FRP wanden. Dit is mogelijk en kan zonder problemen daar de FRP direct is verlijmd en het de kracht van de huidige wand heeft overgenomen. Ook hier zijn de onderlinge verbindingen door middel van 2 componenten epoxy gemaakt. Met als groot voordeel ten opzichte van siliconenkit dat de 2 componenten lijm geen schimmel aantrekt en absorbeert.

Kortom een prachtig project ook al was het kleinschalig, wij zijn er trots op!