FRP stootband van sentho

Wederom nieuwe innovatie van Sentho m.b.t. FRP stootranden als wandbescherming

.Wederom nieuwe innovatie van Sentho

FRP stootranden als wandbescherming

Er zijn vele manieren om wanden in een productieruimte te beschermen. Sentho heeft hier een zeer ruim assortiment in. Van RVS/prefab betonnen stootplinten van het merk Betinoc, kunststof impact absorberende palen en hekwerken tot aan HPE kunststof randen welke op de wand worden verlijmd en geschroefd. Naast al deze mogelijkheden komt Sentho met een nieuw ontwikkelde FRP glasvezelversterkte stootrand welke rechtstreeks op de wand word verlijmd. Vuistregel voor innovaties binnen ons assortiment is dat Sentho altijd rekening houd met hygienic engineering!

FRP glasvezelversterkte stootranden

Doordat het glasvezelversterkte polyester enorm slagvast is zijn de stootranden zijn maar 5 mm dik. De stootranden zijn rondom voorzien van een facet afgeschuinde rand waardoor er geen scherpe randen aan zitten. De stootranden zijn glad afgewerkt en beschermen uw wanden daar waar nodig. Daarnaast heeft FRP het voordeel dat er minder vuil en bacterien aan de oppervlakte hechten en dus makkelijk schoon te maken is. Een ander groot voordeel van FRP glasvezelversterkte stootranden is dat wij de onderling aan elkaar kunnen verbinden met onze unieke 2-componenten epoxy welke volledig uithard waardoor er ook geen siliconenkit nodig is om het af te werken. Hierdoor is deze oplossing ook nog eens duurzaam te noemen daar siliconenkit na 4 tot 5 jaar intensief schoonmaken vervangen moet worden en onze 2-componenten epoxy niet!


Daarnaast is het prijstechnisch een oplossing die voor een klein budget al te realiseren is. Sentho kan de montage van de randen voor u verzorgen maar u kunt dit ook zelf doen daar dit geen hogere wiskunde is. Dus voor een goedkope maar uiterst effectieve oplossing heeft u uw wanden op een hygiënische manier beschermd.

Heeft u interesse in deze of andere beschermende oplossingen vraag dan gratis advies en informatie op via info@sentho.nl of telefonisch via 085-4830920. Samen kijken we dan naar de beste oplossing voor uw situatie!

Sentho uw partner in Hygiënisch afbouwen

Contact opnemen

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven