De al meer dan 250 keer bekroonde slagerij Knobbout had meer ruimte nodig voor het produceren van haar landelijk bekende worsten. Hiervoor, heeft slagerij Knobbout een bestaand pand in Buren gekocht en volledig laten renoveren door Sentho.

In 1935 begon dhr. Dik Knobbout op de fiets met het bezorgen van vlees in de omgeving van Buren en omstreken, waar hij later zich vestigde in Erichem. De zoon van Dik Knobbout nam de zaak over en deelde dezelfde principes om op dezelfde manier verder met het slachten van vee en het roken en maken van vleeswaren en worst. Sinds 2001 is Arno Knobbout de eigenaar en verder gegaan in Buren en later kwam daar ook een winkel bij in Culemborg & Tiel op het winkelcentrum Kwadrant. Arno Knobbout word vandaag de dag bijgestaan door zijn zonen William en Ruben.

Nieuwe productieruimte

Het pand in Buren, waar eerst kooikarpers werden verkocht, was niet ingericht voor het maken van worst. Hiervoor, schakelde dhr. Knobbout ons in, voor advies en realisatie van wand, vloer en plafond. In de meeste gevallen kwamen we met de wanden uit op directe verlijming van FRP tegen bestaande tegelwanden. Tevens hebben we enkele ruimtes op gesplitst door middel van een scheidingswand voorzien van Fermacel, daarna direct verlijmd met FRP. Voor het plafondsysteem is er gekozen voor een vlak kunststof paneel welke naadloos aan elkaar verbonden kan worden en welke voorzien is van een speciale antistatische laag om vuil goed af te stoten.

vloeistofdichte vloerafwerking

Voor het vloersysteem is gekozen voor een PVC vloeistofdichte vloer gekozen. Op de vloer kan een verklaring vloeistofdicht voorziening (voorheen PBV) worden afgegeven door de stichting Infrastructuur kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB). Een vloeistofdichte vloerafwerking is brandvertragend, anti-slip, zeer slijtvast, vloeistofdicht, chemisch bestendig, warmte en geluidsisolerend, milieuvriendelijk, stoot- en krasbestendig. Kortom, de juiste vloer voor bij slagerij Knobbout. De blauw gekleurde voeg geeft een schone en frisse look aan het geheel. De opmaat gemaakte Sentho pendeldeuren met RVS ophanging zorgt voor de perfecte HACCP waardige afsluiting van de ruimtes.

Wij wensen Slagerij Knobbout veel plezier met hun nieuwe hoogwaardige en foodsafe productieruimte!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven