backtowork hq

Vakantie voorbij? Tijd om te renoveren!

.Vakantie voorbij? Tijd om te renoveren!

Renoveer in deze rustige periode

Na de drukke vakantie periode volgt er voor vele ondernemers een tijd van rust. Maar deze rustige periode is juist uiterst geschikt om die lang geplande renovatie werkzaamheden nu eens eindelijk uit te voeren. Die kapotte tegelwand waar u zich al lang aan stoort. De kapot gereden sandwichpanelen vol deuken. Stuk voor stuk herkenbare situaties. Deze situaties zijn makkelijk te renoveren. Sentho kan deze namelijk direct verlijmen met haar FRP panelen.

FRP platen verlijmen

De FRP platen worden bij rechtstreeks verlijmen door middel van een twee componentenlijm met elkaar verbonden. Daarbij controleren we vooraf zorgvuldig dat de ondergrond vlak en vetvrij is. Ook mag er geen sprake zijn van vocht in de wand. De twee componentenlijm zal vervolgens volledig uitharden. Dit betekent dat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van profielen. Er wordt met rechtstreeks verlijmen een solide en eenvoudig reinigbaar geheel gecreëerd. Ideaal toch?

HACCP eisen voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat de wanden in bedrijfsruimten voldoen aan de HACCP eisen hierbij komt ook het plafondsysteem. Bij nieuwbouw kijkt men vaak naar de gebruikelijke oplossingen zoals; tegelwerk en stalen of aluminium sandwichpanelen. Meest voorkomende nadeel van tegelwerk is dat dit niet slagvast genoeg is, waardoor er glazuur van de tegels af kan komen of zelfs scheurvorming kan ontstaan. De voegen gaan kapot en zijn lastig om te reinigen. Zo ontstaan er serieuze plaatsen waar bacteriën zich kunnen nestelen. Na een lange periode van schoonmaken en reinigen ontstaat er vaak slijtage van de voegen. Stalen of aluminium sandwichpanelen kunnen gaan roesten of er ontstaat corrosie.

Kunststof plafondpanelen

FRP heeft deze nadelen niet. FRP is, zonder ruimteverlies (omdat de panelen als voorzetwanden te gebruiken zijn) direct te verlijmen op vlakke ondergronden. FRP panelen kunnen als voorzetwanden verlijmd worden op gips, gas- of cellenbeton, stalen isolatiepanelen, metselwerk, tegels, stucwerk en hout. Neem contact op voor meer informatie.Sentho staat voor u klaar

Benieuwd wat Sentho voor uw bedrijf kan betekenen in deze tijd? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven