Pendeldeur_1

Sorry dat we met de deur in huis vallen!

Het Sentho assortiment is zeer compleet en divers. Wij zijn al sinds 2015 de RENOVATIE SPECIALIST in de voedingsmiddelenindustrie. Compleet van A tot Z. Sinds enkele maanden hebben wij ons programma uitgebreid met onze, zelf ontwikkelde pendeldeuren. Hiermee vallen we graag bij u met de deur in huis.

Waarom de Sentho pendeldeuren en niet een normale pendeldeur?
Ons programma in deuren is compleet, robuust en kan tegen een stootje. Daarnaast hebben we onderzoek gedaan om de deuren nog hygiënischer te maken. U ervaart nog meer gemak in schoonmaken!

Absorberend vermogen
Niet voor niets koos Sandra Runderkamp van Runderkamp Catering uit Volendam ervoor, om afgelopen maand meerdere oude pendeldeuren te vervangen voor Sentho pendeldeuren. In dit geval een deur met een zware HPE deurvleugel, die nog eens extra is voorzien van een 15 mm dikke PE-bumper om de impact van de normwagens en karren nog meer te absorberen. De RVS scharnieren, met Sentho logo, maken het plaatje compleet.

Vrijblijvend advies
Gaat u renoveren of verbouwen en bent u benieuwd naar onze expertise? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren en helpen u graag vrijblijvend bij het maken van de juiste keuzes.

Sentho de marktleider in hygiënische renovatie, vaak gekopieerd nooit geëvenaard!

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven