Dings Decor_4

Sentho renoveert wanden bij de specialist in alle marsepeinen decoraties

Hoe toepasselijk is het om juist in Sinterklaastijd aan de gang te mogen bij dé specialist in marsepeinen decoraties. Dings Decor produceert al jaren lang prachtige creaties van marsepein in het Limburgse Nuth. Decoraties voor gebak, petit fours, desserts, ijs of bonbons bij Dings bent u aan het juiste adres.

HACCP richtlijnen
De opslagruimte bij Dings wordt in de nabije toekomst gebruikt als productieruimte en heeft daarvoor een ware upgrade gehad. Immers, waar gewerkt wordt met voedsel, moeten HACCP richtlijnen worden opgesteld om het productieproces hygiënisch te laten verlopen. Met onze hygiënische afbouwproducten dragen wij bij aan deze richtlijnen en alle andere hoge kwaliteitseisen, zoals de normen van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit.

Aantoonbaar minder hechting
De wanden hebben wij rechtstreeks verlijmd met onze slagvaste en zeer hygiënische Sentho FRP platen, met een dikte van 2,3mm. De unieke structuur op onze panelen zorgt ervoor dat vuil en bacteriën gemakkelijk worden afgevoerd als je er met water overheen gaat. Hierdoor hebben de panelen aantoonbaar minder hechting.

Waterdichte oplossing
De verbindingen zijn uiteraard afgewerkt met onze unieke 2 componenten epoxy. Dat hebben we ook van vloer naar wand gedaan, zodat er ook daar een waterdichte oplossing is geboden.

Jarenlange samenwerking
Dings kan in de nieuwe productieruimte weer topkwaliteit marsepein leveren. Plantmanager Marcel Dings is meer dan tevreden. Hij is dan ook al lange tijd een trouwe klant bij Sentho. Zo’n jarenlange samenwerking is waar wij als Sentho, met ieder project voor gaan!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven