RAV_4

Sentho renovatie bij RAV Midden-West-Noord

Om de beste hulpverlening te bieden, blijft RAV midden-west-noord innoveren. Niet alleen innovatie van het materiaal, de mensen, het netwerk waarin ze werken, maar ook de ruimtes die RAV gebruikt voor het schoonmaken en onderhouden van hun voertuigen.

Renovatie
De wasplaats waar de bekende RAV voertuigen worden gewassen, was toe aan een renovatiebeurt. Door jarenlange intensieve reiniging van hun voertuigen waren de oude tegelwanden volledig los gekomen van de betonnen wanden. De tegels vielen letterlijk van de wand af, er was geen houden meer aan. RAV staat bekend om het bewaken van kwaliteit van zorg. En waar nodig, voor verbetering zorgt.

Prefab renovatiepaneel met Sentho FRP
Een ruimte weer als nieuw krijgen, is voor ons als renovatiespecialist, een piece of cake De wanden zogen te veel vocht op, waardoor rechtstreekse verlijming niet mogelijk was. Ons speciaal ontwikkelde prefab renovatiepaneel met Sentho FRP, bood de juiste oplossing voor dit probleem. Juist in situaties waar vocht in de wand een probleem vormt, kunnen wij in een handomdraai de wanden renoveren.De oude tegels waren ook niet bestand tegen de schoonmaakmiddelen, waar RAV de buitenkant van de ambulances mee schoonmaakt. Het glazuur van de tegels was binnen een aantal jaar al verdwenen.  Bijkomend voordeel van onze Sentho FRP is, dat het bestand is tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Uw ruimte blijft er als nieuw uitzien!

Advies nodig?
Heeft u een ruimte die gerenoveerd moet worden, maar u weet niet hoe? Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de juiste oplossing. Onze vakmensen kunnen binnen een mum van tijd de ruimte weer als nieuw maken. Om in de woorden van RAV af te sluiten:  “Alles voor de patiënt”.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven