Sentho kan ook turnkey verwerkingsruimtes voor bakkerij bedrijven realiseren. Zo hebben we enige tijd geleden diverse ruimte mogen realiseren voor het innoverende bedrijf Breatec uit Nieuwkuijk.
Breatec is een eersteklas leverancier en specialist in functionele ingrediënten zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten. Zo heeft Breatec ook een R & D-afdeling, waar zee passende oplossingen ontwikkelen voor broodverbeteraars in de bakkerij-industrie.
Breatec is bekend met alle soorten brood en productieprocessen van over de hele wereld, zodat ze in staat om uw wensen te vertalen in functionele ingrediënten en deeg systemen. Wat resulteert in het optimaliseren van alle brood parameters zoals volume, kruimel structuur, versheid en smaak!
Wereldwijd helpen zij hun klanten om antwoorden op hun specifieke behoeften te vinden door het naar voren brengen van hun brede toepassing technologie.
Onlangs openden ze een state of the art applicatie/ meel centrum voor analyse om zo hun klanten nog beter van dienst. Breatec heeft voor Sentho gekozen als haar partner voor deze realisatie. Breatec haar in-house productiefaciliteit is dankzij Sentho ISO 22.000, Koosjer en Halal gecertificeerd.

Beste service en oplossingen

Door goed management en de medewerkers van Breatec hebben zij vele jaren ervaring en een brede specialistische kennis. De doelstelling van Sentho en Breatec raken elkaar doordat wij alle 1 gemeenschappelijk doel nastreven en dat is: de best mogelijke service en oplossingen bieden aan onze klanten. Operationele efficiency is belangrijk en moet voortdurend worden beoordeeld in de context van nieuwe en veranderende productlijnen. Productkwaliteit en voedselveiligheid is even belangrijk met aspecten als gezondheid, verwennerij en gemak rijden ontwikkeling en aanbod.

De filosofie van Sentho is daarom ook de mogelijkheden binnen de vastgestelde kaders in kaart brengen en uitwerken tot een totaal concept. Daarvoor is vooral investering in vakkennis nodig. Sentho heeft hiervoor alle tools in huis voor een goede start en een uniek eindresultaat.

Bezoek ook de socialmedia van Sentho b.v.!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven