Johma_3

Sentho PPS plinten bij Johma Oet Twente!

Van huzaren- tot ei-bieslook en van kip-samba tot oudekaas.. grote kans dat u een van deze salades van de bekendste en grootste saladebereider van Nederland, Johma, al eens hebt geproefd. Wie kent Johma niet? Al sinds 1968 komen de lekkerste, koelverse salades uit deze keuken in Losser. De bekende Twentse werkwijze: sympathiek, hardwerkend en eerlijk, sluit naadloos aan bij de mentaliteit van Sentho.

Feel-good food moments
Bij het maken van de salades heeft Johma maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn. Johma is onderdeel van Signature Foods, een bedrijf waar meer bekende merken zoals o.a. Heks’nkaas, Vlammetjes en Westland toe behoren.

Sentho PPS plinten
Trots zijn we dan ook, dat we in opdracht van Bouwteam P&O de afgelopen weken bij Johma Oet Twente aan de slag mochten. Onze prefab RVS/betonnen stootplinten hebben wij mogen monteren. Onze plinten, beter bekend als de Sentho PPS plinten, beschermen de wanden in productieruimtes op het allerhoogste niveau. De plinten beschermen uw investering.

Sterk én hygiënisch
Onze unieke, gepatenteerde plinten, waarbij het RVS 100% hechting heeft aan het beton, zijn robuust en hebben geen holle ruimtes. Het beton is versterkt met glasvezels, wat het sterk maakt voor impact met bijvoorbeeld normwagens, palletwagens of heftrucks. De plinten beschermen de wand dankzij de hoge impactweerstand die ook zorgt voor een onberispelijke hygiëne. Sterk en hygiënisch, onmisbare aspecten voor de voedingsmiddelen industrie.

Samenwerking
Er is, zoals altijd, zeer nauw en prettig samengewerkt met Colin van Leijden en Menno van Dongen. Door de korte lijnen en het snelle schakelen kan je samen bergen verzetten! En zeg nou zelf, het eindresultaat is toch werkelijk een huzarenstukje ;).

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven