afbouw projecten

Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. helpt u, ook tijdens de corona crisis!

.Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. helpt u, ook tijdens de corona crisis!

Wij werken door, maar houden ons aan alle maatregelen

Tijdens de corona crisis werkt Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. gewoon door, we blijven onze werken met alle onze expertise monteren, onze leveringen gaan gewoon door. Maar dan wel nauwlettend op alle corona maatregelen. Ondanks dat onze verkopers u geen hand meer mogen geven. Komen ze als nog bij u op locatie om uw probleemsituatie te bekijken, en hier een passende oplossing voor aan te bieden.Mocht u tekeningen van uw probleem ruimte hebben. Mail ze gerust naar info@sentho.nl, onze medewerkers kijken welke oplossing de producten van Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. voor u kunnen betekenen.

Hoe vervelend de corona crisis ook is voor iedereen. Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. blijft door gaan met werken om u in deze tijd te kunnen ontlasten op het gebied van uw Hygiëne problemen. Juist nu uw productie verlaagd is of juist stil staat. Door de vrij gekomen tijd te investeren in het verbeteren van uw pand kunt u wanneer de problemen de wereld uit zijn uw productie zelfs gaan verhogen ten opzichte van voor de corona.

Afgelopen zondag zijn deze nieuwe maatregelen van Minister Bruins opgelegd:

Nieuwe maatregelen Minister Bruins, “Minister Bruins zegt op de persconferentie dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf zondag avond 15 maart 18.00 uur hun deuren moeten sluiten. Ook sport- en fitnessclubs, sauna’s, seksclubs en coffeeshops gaan dicht, maakte minister Bruins bekend. De sluiting duurt in ieder geval tot en met 6 april.”

Hoe vervelend de maatregelen ook voor iedereen zijn. U hoeft niet stil te zitten op dit moment. Bent u al enige tijd bezig met een verbouwing/renovatie van uw huidige pand. Dan is dit misschien wel het juiste moment. U kunt namelijk ook zelf aan de slag met het monteren van FRP. Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. levert u de juiste materialen en gereedschappen zodat u na een goede uitleg de materialen zelf kan monteren. Ook is het mogelijk om de montage door onze experts uit te laten voeren. Tijdens deze montage nemen wij alle corona maatregelen vanzelfsprekend in acht.

Speciaal tijdens deze vervelende perikelen, bieden wij een Do It Yourself pakket aan. Hierin helpen wij u met het bereken van de materialen en leggen wij de wijze van montage tot in de puntjes uit. Dit om te zorgen dat u tijdens sluitingsweken niet hoeft stil te zitten.

Benieuwd wat Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. op dit moment voor u kan betekenen, neem dan vlug contact met ons op! info@sentho.nl / +31 (0)85 48 30 920

Contact opnemen

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven