wandplafondHACCP wanden vloeren plinten sentho

Sentho gaat door in de vakantie!

.Sentho gaat door in de vakantie!

Maak gebruik van uw sluitingstijd

Terwijl het grootste deel van Nederland gaat genieten van haar welverdiende vakantie. Blijft Sentho doorgaan op het gebied van hygiënisch afbouwen. Ondanks dat de bouwvak gestart is, kunt u met ons contact opnemen voor adviezen op maat.

Gebruik uw sluitingstijd nuttig. Juist wanneer bedrijven en producties stil staan raden wij aan om renovaties op te pakken. Tijd die u tijdens productie niet kunt missen. Zorg dat uw bedrijf er weer tegen aan kan na de vakantie periode

Expert in hygiëne

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte en/of isolerende wandsysteem, plafondsysteem ATT rvs afvoerputten- en goten en RVS/betonnen aanrijdbeveiliging.

Betaalbaar en efficiënt

Met de FRP systemen van Sentho kunt u op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze uw bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Advies tot realisatie

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Elke situatie wordt vakkundig beoordeeld. Nadat wij de bestaande situatie hebben geïnventariseerd, zullen wij onze bevindingen met u evalueren en u van een gedegen advies voorzien. Van advies tot realisatie. Het gehele project kunnen wij u uit handen nemen. Indien gewenst kunnen wij een project ook voorzien van massieve RVS stootplinten.

Sentho staat voor u klaar

Benieuwd wat Sentho B.V. deze vakantie periode allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vlug contact met ons op! Stel uw vraag, of maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze projectmanagers. Team Sentho staat voor u klaar!

Contact opnemen

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven