De Raket_3

Sentho gaat als een Raket!

Enkele weken geleden nam onze partner Bert de Lange Marvo Systeemplafonds contact met ons op met de vraag of wij de heer Ferdinand van wegrestaurant de Raket wilden benaderen voor een grote renovatie.

Wegrestaurant De Raket

De Raket is een gezellig wegrestaurant aan de A28 bij afslag 24 “de Wij” in Rogat. Bij De Raket kan iedereen terecht voor een verse kop koffie of een overheerlijke maaltijd. De Raket heeft een zeer uitgebreide kaart voor lunch en diner. Naast heerlijk eten verhuurt de Raket vergaderruimtes en hebben ze hotelkamers voor een fijne overnachting.

Systeemplafondtegels
Al sinds 2015 heeft Sentho een nauwe en intensieve samenwerking met Marvo systeemplafonds. Onze Sentho FRP systeemplafondtegels zijn ideaal voor het gebruik van een systeemplafond. We hebben standaard witte en zwarte platen op voorraad, in ons ruime magazijn in Uden.

Schimmels en bacteriën
De Raket wilde de doucheruimtes en de volledige keuken voorzien van onze Sentho FRP wandbekleding. In totaal ging het om ruim 120 m2 aan wanden en 112 m2 plafond. Op de oude wanden in de doucheruimtes zaten tegels en ook de uitstraling paste niet meer bij De Raket. Het nadeel van tegels is dat de voegen volzuigen met schimmels en bacteriën, iets wat bij Sentho FRP met haar unieke 2-componenten epoxy verbinding niet aan de orde is. Voor De Raket was de keuze dus snel gemaakt.

Sentho; Van alle markten thuis!
In zeer korte tijd hebben we alles gerenoveerd, waardoor De Raket weer snel aan de slag kon met het maken van heerlijke maaltijden. Naast de vleesverwerkende en visverwerkende industrie en brood producerende bedrijven heeft Sentho al jaren haar vaste plek binnen de Nederlandse horeca ondernemers. De Raket is voorbereid op de toekomst en vanuit de nieuwe keuken worden er weer vele heerlijke maaltijden bereid!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven