Ribhouse_6

Ribhouse Texas weer open na horror-brand!

Renovatie is waar we met Sentho Hygiënische afbouwprojecten al jaren lang koploper in zijn. Zo renoveerde we in 2017 de keuken bij Ribhouse Texas in Woudenberg met succes. Helaas sloeg op 12 december 2022 het noodlot toe. Een brand, ontstaan in de ruimte waar een wasdroger stond, verwoeste voor een groot gedeelte het restaurant.

Beoordeling op locatie
Sandra en Raimond Eppink waren uiteraard intens verdrietig, maar niet verslagen. Zij namen direct contact op met Niels Burger van Sentho. Diezelfde dag reed, projectmanager Desley Nusselein, naar Woudenberg om de situatie ter plekke te beoordelen. Desley zag mogelijkheden om alles weer zo snel mogelijk gerenoveerd te krijgen.

Renovatie
Het project werd aangevlogen met Theo Haaksman, van timmerbedrijf Haaksman, die de overige werkzaamheden en begeleiding voor zijn rekening nam. Zodoende konden we gezamenlijk Sandra en Raimond ontzien in deze zware tijd. Zij hadden immers twee jaar lang te maken gehad met coronamaatregelen en juist nu enorm veel zin om, in de drukke decembermaand, volle bak aan de slag te gaan. En klanten te verwennen in hun Amerikaanse grillrestaurant in authentieke westernsfeer. Door de brand mocht dat helaas niet zo zijn. Maar, na maanden lang zwoegen en zweten, opende Ribhouse Texas op 15 maart 2023 weer haar deuren!

Sentho FRP voor wand en plafond
Sentho zorgde ervoor dat er ruim 100 m2 wand opnieuw bekleed werd met Sentho FRP. Daarnaast leverde en monteerde Sentho in totaal ruim 100 m2 nieuwe systeemplafonds, met zowel zwarte als witte Sentho FRP systeemplafond tegels. Op het plafond plaatsten wij onze design LED edge lit paneelverlichting. Deze verlichting is nieuw in ons assortiment en maken het strakke plafond zeer sfeervol en biedt daarnaast een functionele oplossing.

Samenwerking
Zeer trots zijn wij op de samenwerking met alle partijen. En zo blij dat Sandra en Raimond er voor de komende jaren weer volle bak tegenaan kunnen. Zij verwelkomen en verblijden hun gasten weer graag met het heerlijke eten, dat ze in hun gerenoveerde keuken kunnen bereiden. Zeer de moeite waard om een reservering te maken. Want een beleving is het zeker!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven