lancering website

Lancering nieuwe website Sentho!

Lancering nieuwe website!

Ons bedrijf groeit en de website groeit met ons mee. Naast dat we best een beetje trots zijn, willen we u voornamelijk laten weten, dat u nog gemakkelijker door onze website wordt geleid. U vindt wat u zoekt. En er is nu de mogelijkheid om direct uw vraag te stellen in onze chat. We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Ontdek de nieuwe website!
Zoekt u naar een bepaald product? In één oogopslag ziet u welke producten wij u kunnen bieden. Of bent u benieuwd naar de mogelijke toepassingen binnen uw bedrijf? Bekijk onze portfolio en laat u inspireren door vergelijkbare projecten. U kunt ook gemakkelijk een offerte aanvragen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wilt u kennis maken met ons enthousiaste team? Wij stellen ons graag aan u voor op onze teampagina.

Chat
Helemaal nieuw is onze chatfunctie op de website. U kunt live chatten met een van onze enthousiaste professionals. Dat betekent dat u direct met ons in contact kan komen voor vragen of hulp bij het navigeren of als u op zoek bent naar specifieke informatie.

Branches
Onze hygiënisch afbouwproducten zetten wij in voor diverse branches. Branches waarbij hygiëne een grote rol speelt. Bent u benieuwd of wij ervaring hebben in uw branche? Neem gerust een kijkje op de speciaal ingerichte pagina. Hier ziet u dat ons werkgebied zeer breed is. Van bakker tot vleesindustrie, maar ook van de chemische industrie tot aan koel- en vriesruimtes.

Blijf up-to-date
Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over onze producten, werkzaamheden en het laatste nieuws. De website is nu ook goed toegankelijk gemaakt voor tablets en smartphones. We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates en de nieuwste ontwikkelingen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven