Sentho Feestdagen

Het einde van 2020 nadert

.Het einde van 2020 nadert

Dit jaar was een heel bijzonder jaar. Het begon als een normaal jaar waarin ons klantenbestand weer gestaag groeide en wij volop bezig waren met productontwikkelingen. Totdat Covid-19 om de hoek kwam kijken. Dit veranderde alles waardoor wij ons als bedrijf moesten aanpassen. Het grote voordeel is dat wij al gewend zijn om volgens bepaalde richtlijnen te werken, denkend aan de EHEDG en HACCP richtlijnen, om zo op een hygiënische verantwoorde manier het werk af te ronden met als resultaat een hygiënisch goedgekeurde ruimte.
Sentho is een bedrijf dat diensten en producten levert dat alles te maken heeft met hygiënisch bouwen. Wij zijn hierin dan ook gespecialiseerd en doen het er niet even naast zoals andere bedrijven vaak wel doen. Onze missie is dan ook:
“Sentho wil als bouwbedrijf voor hygiënische productieruimtes markleider blijven en koploper zijn in de ontwikkeling van de nieuwste technieken en technologieën hiervoor”
Door onze expertise komt het steeds vaker voor dat bouw- en aannemersbedrijven bij ons alleen de producten afnemen en dat zij hen adviseren hoe onze producten het beste gemonteerd kunnen worden. Hier gaat het dan ook vaak mis in de branche. Er komt altijd meer bij kijken dan men denkt als een ruimte hygiënisch moet worden afgewerkt. U wilt namelijk dat de ruimtes er over 10 jaar nog steeds zo uit zien. En daar zit nu precies het verschil tussen ons van Sentho en andere spelers in de markt. Wij pakken het totaal project aan van A tot Z. Hoe doen wij dat dan? Dit doen wij in 4 stappen:

  • Contact en adviseren
  • Inmeten en offreren
  • Opstarten en uitvoeren
  • Oplevering en aftersales

Wij zitten dan nu ook niet stil en zijn voortdurend aan het innoveren met allerlei nieuwe producten. Deze zullen wij begin volgend jaar gaan presenteren aan u met een geheel nieuwe huisstijl. Een voorbeeld van een nieuw product is Sentho SSP, dit is onze Sealed Surface Panel. Dit houdt in dat wij nu ook FRP panelen kunnen leveren uit voorraad met een extra bescherm toplaag. Ook gaan wij u voorzien van een voorraadcatalogus waar u onze gehele assortiment aan producten kunt bekijken en bestellen. Het merendeel van onze producten kunnen wij dan ook uit voorraad leveren binnen 24 tot 48 uur door heel Nederland.

Wij wensen u dan ook ondanks alles toch nog mooie feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar en dat wij deze Corona tijd maar snel en veilig door kunnen komen met zijn allen.

Met heel vriendelijke groet,

Sentho Team

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven