Sentho aan het werk bij Brood fabriek haccp wanden

Bakkersvak

.Bakkersvak Beurs 2020

In de evenementenhal in Gorinchem

Begin maart is er opnieuw de Bakkersvak beurs in de Evenementenhal Gorinchem. Deze vakbeurs – voorheen steeds in Autotron Rosmalen – vindt nu reeds een paar jaar plaats in Gorinchem en toont de allerlaatste trends, innovaties en ontwikkelingen in de bakkerij- en ijssector. De ideale plaats voor leveranciers en vakprofessionals om elkaar te ontmoeten.

Ook Sentho is aanwezig

Sentho – specialist in hygiënische afbouwprojecten – kan uiteraard niet ontbreken op Bakkersvak en is net zoals elk jaar weer present. Op deze leuke beurs kunt u uiteraard proeven van al het lekkers wat banketbakkers en ijsmakers te bieden hebben. Maar er is veel meer dan dat. Verschillende bedrijven bieden niet enkel hun diensten aan bij de productie van brood, gebak en ijs, ze laten u ook zien hoe ze u kunnen helpen bij het inrichten van uw bedrijf en het logistiek technisch vervoeren van de producten in uw branche. Net hierin is Sentho specialist ter zake.

Wat heeft Sentho te bieden?

Sentho is uw ideale partner voor complexe bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie en dit voor omgevingen waar hygiëne, vloeistofdichtheid en isolatie uiterst belangrijk zijn. Wand- en plafondsystemen, afvoerputten, aanrijdbeveiliging. Wij tonen u ons uitgebreide programma om een bakkerij of ijsmakerij zo ideaal en zo duurzaam mogelijk in te richten met een minimum aan onderhoud. Op onze stand ziet u opstellingen met allerhande soorten wanden, plafonds, plinten en stootranden. Wij werken volgens de strengste eisen en normen op vlak van HACCP en EHEDG.

Rvs oké, maar niet overal en altijd

Door onze doorgedreven specialisatie bij nieuwbouw en renovatie in de voedingsindustrie op het vlak van wanden, plafonds en rvs plinten, kwam steeds meer de vraag naar aanrijdbeveiliging. Rvs aanrijdbeveiliging zie je vaak bij voedingsbedrijven, eerst vooral uit gewoonte, maar ook doordat het materiaal steeds een gangbare keuze was vanwege de roestbestendigheid. Daarnaast word rvs goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Rvs blijft een belangrijke speler. Voor zwaar verkeer is dit bijvoorbeeld nog steeds een goede oplossing. Maar rvs is moeilijk te bewerken en ook duur in montage. Dus zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe oplossingen voor magazijnen, looppaden, stellingen en het beschermen van machines.

Nieuw bij Sentho

Speciaal voor deze ruimtes hebben wij een eigen uitgebreid kunststof aanrijdbeveiligingsprogramma ontwikkeld, ons Flexbarrier programma. We kunnen hiermee ruimtes inrichten zoals distributiecentra, maar ook plaatsen waar voedsel verwerkt wordt. Het grote voordeel van Flexbarrier is dat het product meerdere keren gebruikt kan worden. Bij gebruik van staal of rvs is er vaak veel schade wanneer een heftruck of een pompwagen met het materiaal in aanraking komt. Niet enkel de wagen zelf raakt beschadigd, ook de aanrijdbeveiliging kan de klap niet absorberen, gaat verbuigen en trekt de zware bouten in de grond en het beton open. Hierdoor kan er bovendien roest ontstaan en dit is misschien wel het grootste probleem en een absolute no-go in de voedingsindustrie. Dergelijke situaties wilt u zeker niet in uw bakkerij of ijssalon. Daarom heeft Sentho het Flexbarrier programma ontwikkeld. Is er al eens een klein incident, dan blijft de schade beperkt en kan uw productie gewoon verdergaan. De kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier is namelijk flexibel en absorbeert klappen. Hierdoor zal uw materiaal en grond niet snel kapot gaan en uw heftruck of ander voertuig niet direct beschadigd raken. Flexbarrier is er dus voor uw veiligheid en comfort.

Bekijk het Flexbarrier programma

Waar kunt u ons vinden op de beurs?

Standnummer: E 102

Download plattegrond
Heeft u nog geen toegangskaart en wilt u deze hebben? Deze kunt u uiteraard gratis bij ons aanvragen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven