Fortyone_4

41 Tinten ZWART bij Sentho

Mooi nieuws van Sentho! Al enige tijd zijn onze populaire witte en grijze FRP panelen (glasvezelversterkt polyester) ook verkrijgbaar in het zwart. Deze toevoeging opent een wereld vol mogelijkheden voor interieurontwerp, en we hebben een geweldig succesverhaal om met u te delen.

Zwarte FRP panelen
Onlangs hadden we het genoegen om samen te werken met het gerenommeerde Forty One Restaurant & Wijnbar, waar de keuze duidelijk was. De strakke en verfijnde zwarte FRP paste perfect bij hun visie en sfeer. Deze gelegenheid is werkelijk uitzonderlijk, omdat eigenaar Edwin Noordman persoonlijk het hele pand heeft bedacht, gerenoveerd en gebouwd. Hij is een ware meester in zijn vak!

Verbluffend eindresultaat
Toen het tijd was om het Sentho FRP in het keukenplafond te installeren, nam Edwin moeiteloos de taak op zich. We waren echter bij elke stap aanwezig om begeleiding te bieden en ervoor te zorgen dat hij het beste resultaat behaalde. Het eindresultaat? Absoluut verbluffend!

Hygiënisch plafond
Net als onze andere kleuropties zijn onze zwarte FRP-panelen door en door gekleurd, wat zorgt voor langdurige schoonheid en uitstekende hygiëne. Ze werden direct verlijmd op vochtbestendige gipsplaten en afgewerkt met onze hoogwaardige zwarte twee-componenten epoxy. De combinatie van schoonheid en functionaliteit is werkelijk ongeëvenaard.

Dankbaar
We willen graag onze dankbaarheid uiten aan Edwin voor de ongelooflijke samenwerking die we hebben gehad. Als blijk van waardering vertrokken we uit Uden met een fles van onze voortreffelijke Sentho-wijn, gepresenteerd door onze fantastische magazijnchef en voorraadbeheerder, Roy van Seggelen. Het was een plezierige dag voor iedereen, waarbij Roy de kans kreeg om enkele van onze lopende projecten uit de eerste hand te zien.

Innovatief
Bij Sentho zijn we trots op het leveren van hoogwaardige FRP-oplossingen die de verwachtingen overtreffen. De toevoeging van zwarte FRP aan ons assortiment is opnieuw een bewijs van ons streven naar innovatie en klanttevredenheid. We zijn enthousiast om te zien hoe onze producten ruimtes blijven verheffen en creativiteit inspireren.

Wij staan voor u klaar
Als u op zoek bent om uw omgeving te renoveren, zoek dan niet verder dan de 41 tinten zwart van Sentho! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitzonderlijke FRP-oplossingen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven