HACCP Wand- en plafondsystemen voor de bakkerij

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe  nieuwbouw-  en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn in de provincie Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte vloer  en/of isolerende  wand-, plafond- en vloersystemen met het merk FRP.  Naast deze producten bieden wij een totaalpakket aan afbouwmaterialen.

Ons assortiment bestaat uit:

Wanden
Plafonds
Aanrijdbeveliging
Stootplinten
Deurkozijnen

Wij adviseren, ontzorgen en realiseren nieuwbouw- en renovatieprojecten met kunststof panelen  in Drenthe.Wij schatten de situatie goed in, luisteren goed naar de wensen van de klant en door onze ruime ervaring weten we altijd tot een oplossing te komen. Problemen herken wij en lossen deze op in samenspraak met de opdrachtgevers. Met onze grote scala aan ervaren montageploegen en adviseurs weten wij elk project goed af te ronden. Door de flexibiliteit houden wij rekening met het productieproces zodat het stilleggen hiervan tot een minimum wordt beperkt.

Toepassingsgebieden voor kunststof panelen in Drenthe
Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimten binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes. Maar ook voor renovatie van wanden of plafonds, waar hygiëne geen grote rol speelt, zijn de hygiënische afbouwproducten ideaal geschikt.

Bakkerij
Slagerij
Professionele Keukens
Koel- en vriescellen
Visverwerkingsbedrijven
Voedselverwerkingsbedrijven
Ziekenhuizen
Carwash en garages
Sanitaire ruimtes

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.