facebook

Kunststof deurkozijnen die voldoen aan HACCP eisen

Sentho kan voor u het totale concept aanbieden, waar ook deuren, ramen en strokengordijnen onder vallen. Voor iedere ruimte binnen uw bedrijf hebben wij de passende oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

.Kunststof deurkozijnen

Sentho b.v. is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deurpanelen in de hygiënische sector, wij kunnen u het totaalpakket aanbieden wat volledig voldoet aan de HACCP norm.

Ons totaalpakket

Sentho kan voor u het totale concept aanbieden, waar ook deuren, ramen en strokengordijnen onder vallen. Voor iedere ruimte binnen uw bedrijf hebben wij de passende oplossing. Het programma bestaat onder andere uit normale kunststofdeuren, pendeldeuren met polycarbonaat of PVC, snelloopdeuren en strokengordijnen welke allemaal voldoen aan de HACCP normering.

Waarom kunststof kozijnen?

Voor wie zich afvraagt waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde biedt, wij hebben een opsomming gemaakt. Kunststof is eigenlijk het enige materiaal wat voldoet aan de hoge eisen van de HACCP norm. Wij gaan voor het beste en schoonste, net zoals wij u het beste zullen adviseren!

Duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, brandwerend.

Kunststof hoeft niet geschilderd te worden, kunststof bladdert niet af en is kleurvast, hiermee is het onderhoudsarm en erg hygiënisch. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu. Kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventueel ongeluk waarbij het kozijn / deurpaneel een schok te verwerken krijgt versplintert het niet! Past u tevens goedgekeurd hang- en sluitwerk toe, dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Toepassingen kunststof deurkozijnen

Voor een totaalafwerking voor hygiënische ruimtes bent u je bij Sentho aan het juiste adres. Wij adviseren, ontzorgen en realiseren nieuwbouw maar ook renovatie projecten. Vele bedrijven gingen u al voor met de renovatie van tegel wanden naar hygiënische FRP panelen, Vloeistofdichte vloeren aangelegd, hygiënische plafondpanelen toegepast, stootplinten gemonteerd en natuurlijk de kunststof kozijnen toegepast.

De kunststof deur- en raamkozijnen van Sentho kunnen in vele sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan: Bakkerijen, slachterijen, autowasstraten, chemische industrie, keukens, koel- en vriescellen, visverwerkende bedrijven, voedsel verwerking, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes.