Hygiënische afbouwsystemen

Expert in complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten
in de voedingsmiddelenindustrie

Hygiënische afbouw

Hygiëne is uiterst belangrijk voor bedrijven in de Foodsector. Daarom is het van groot belang dat elk bedrijf in de Foodsector is voorzien van de juiste afbouw. Als bouwbedrijf levert Sentho verschillende systemen die ervoor zullen zorgen dat uw bedrijf op de juiste manier is beschermd. Alle producten van Sentho voldoen aan de HACCP- en de EHEDG-richtlijnen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat onze werkprocessen zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd wat resulteert in uiterst hygiënische oplossingen voor uw bedrijf in de Foodsector.

Wanden

Wandsystemen voor bedrijven die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan

Plafonds

Hygienische plafonds voor optimale hygiëne binnen uw bedrijf

Betinoc stootplinten

Duurzame stootplinten gemaakt van een verbinding tussen beton en inox

Afvoergoten

Sentho biedt een uitstekend RVS afvoerputten/goten programma aan

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveilingen gemaakt van kunststof zijn extreem sterk en hygienisch 

Heeft u interesse in onze producten?

Onze hygiënische producten worden in de volgende branches ingezet

Onze afbouwsystemen worden in vele verschillende branches binnen de voedingsmiddelenindustrie toegepast. Denk bijvoorbeeld aan bakkerijen, professionele keukens, visverwerkingsbedrijven, restaurants, vleesverwerkingsbedrijven en voedselverwerkingsbedrijven. Bedrijven in deze branches hechten veel aandacht aan hoge kwaliteitseisen en HACCP-richtlijnen. Om die reden kunnen zij rekenen op Sentho. Sentho ontzorgd het gehele project voor zowel de nieuwbouw als de renovatie van uw bedrijf.

Heeft u advies nodig?

Als bouwbedrijf is Sentho uw expert op het gebied van hygiënische afbouwsystemen in de voedingsmiddelenindustrie. Door onze jarenlange ervaring en expertise voldoen wij aan de strenge HACCP- en EHEDG-eisen en de hoogste kwaliteitseisen. Onze oplossingen variëren van FRP wand- en plafondsystemen tot afvoerputten- en goten, aanrijdbeveiligingen, en Betonic stootplinten. Bij Sentho bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit afbouw voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Voordelen van een hygiënisch wandsysteem

Schimmel- en bacteriewerend

De afbouwsystemen van Sentho zijn tevens schimmel- en bacteriewerend. In ruimtes waar veel met water en temperatuurverschillen worden gewerkt, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, kunnen schimmels en bacteriën vaak voorkomen. 

Maximaal hygiënisch

De afbouwsystemen van Sentho zijn maximaal hygiënisch wat ze uiterst geschikt maakt voor de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan de strenge Europese HACCP-eisen. Daarnaast zijn ze ook zeer eenvoudig te reinigen en ze absorberen geen geuren.

Thermisch stabiel

Onze afbouwsystemen zijn thermisch stabiel. Thermische stabiliteit is de weerstand tegen blijvende veranderingen in een specifieke eigenschap van een product veroorzaakt door warmte. Dit houdt in dat onze afbouwsystemen dus goed tegen hoge temperaturen kunnen. 

Water- en vuilafstotend

De afbouwsystemen van Sentho zijn water- en vuilafstotend. Dit komt doordat onze systemen naadloos zijn, waardoor er geen vuil in kieren of randen kan achterblijven. Bij onze plafondsystemen maakt vuil überhaupt geen kans doordat deze antistatisch en vuilafstotend zijn.

Onze projecten

Onze projecten

Onze projecten

Onze projecten

Onze projecten

Bel ons

Mail ons

Adres

Linie 23
5405 AR Uden