HACCP Wand- en plafondsysteem voor de hygiënische ruimte

Enkele voordelen van onze wand- en plafondpanelen zijn de hoge isolatiewaarden, de vloeistofdichtheid en niet te vergeten de slagvastheid van de panelen. Een duurzaam, recyclebaar product geschikt voor hygiënische afbouwprojecten.

.Voor hygiënische ruimtes

FRP panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Het FRP HACCP Wandsysteem

Sentho speelt met FRP® in op ontwikkelingen in industrieën, die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de artikelen 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiëne en Levensmiddelen. FRP® wandsteem en en plafondsysteem voldoet aan de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA).

Ontdek de voordelen

Doordat de FRP HACCP wandsysteem vuilafstotend, slagvast, schimmel en bacterie werend zijn, is het goed toepasbaar in uiteenlopende industrieën. Het totale FRP programma wordt door ons aangeboden waardoor voor iedere situatie de perfecte oplossing geboden kan worden. FRP HACCP wandsysteem absorberen niet en zijn volledig ondoordringbaar, het is gemakkelijk te reinigen en de meest hygiënische oplossing die op de markt te verkrijgen is.

Voor elke situatie een oplossing

FRP kan gebruikt worden door direct te verlijmen op oude traditionele tegelwanden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van FRP sandwichpanelen. FRP kunststof sandwichpanelen worden gebruikt in situaties waar de wand bijvoorbeeld voorzien is van een coating waardoor directe verlijming niet mogelijk is. Of wanneer er aan een bepaalde isolatiewaarde voldaan moet worden.

Sentho pand

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Het Panelchok Hi-PIR systeem

Om te voldoen aan de hoge eisen van bouwmaterialen met betrekking tot thermische isolatie en brand gedrag presenteren we een nieuwe generatie panelen. De letters PIR verwijzen naar Polyisocyanuraat, een geëvolueerd systeem polyrethaan formules. Het voordeel van Panelchok Hi-PIR panelen is dat ze licht van gewicht zijn en geen water absorberen. PIR schuim is zeer resistent tegen chemische stoffen. Dankzij de gesloten celstructuur maken schimmels en bacteriën geen kans. Ideaal voor industrieën waar hygiëne hoog in het vaandel staat.

Onze HACCP wandpanelen kunnen in vele sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan: Bakkerijen, slachterijen, autowasstraten, chemische industrie, keukens, koel- en vriescellen, visverwerkende bedrijven, voedsel verwerking, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes.

Optimale hygiëne
Eenvoudig te reinigen
Vuil kan niet ophopen
Bestand tegen chemicaliën
Geen corrosie of roestvorming
Absorbeert geen geuren
Slag- en stootvast
Water en vuilafstotend
Optionele brandveiligheid
Schimmelwerend
Duurzaam en flexibel
Eenvoudige montage

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.