facebook

HACCP koel en vriescellen renovatie

In een koel- en vriesruimte is hygiëne zeer belangrijk voor bederfelijke producten. Sentho is totaalleverancier van HACCP koel en vriescellen

Jouw partner voor een hygiënische koel- en vriesruimte

Als plek waar voedingsmiddelen en andere bederfelijke producten worden bewaard of opgeslagen, is hygiëne in een koel- en vriesruimte vanzelfsprekend van cruciaal belang. Hiervoor ben je bij Sentho aan het juiste adres. Wij zijn een partij met jarenlange ervaring op het gebied van hygiënische afbouw en hebben in die hoedanigheid menig koel- en vriesruimte voorzien van isolerende, hygiënische panelen en/of totaaloplossingen waarmee zowel de werking van de cellen alsmede de hygiëne gewaarborgd zijn. Onze ervaring stelt ons in staat om op te treden als een partner in het complete traject, samen met de kunde van onze partner FRP, die ons de panelen en materialen leveren om de koel- en vriesruimte mee af te bouwen.

Een nieuwe ruimte kan door ons volledig onder handen worden genomen om te voldoen aan de normen die gesteld worden in de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en die worden gecontroleerd door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Instanties die werken met voedselproducten zijn verplicht om zo’n HACCP te hebben en deze na te leven. Wij kunnen helpen bij het opstellen en naleven hiervan en jou op die manier in het complete proces begeleiden en ontzorgen. Van begin tot eind kunnen wij betrokken worden bij het proces, met als resultaat een koel- en vriesruimte die aan alle hygiënische eisen voldoet. Dit geldt ook voor ruimtes die gerenoveerd of omgebouwd dienen te worden. Omdat wij flexibel kunnen werken, wordt het stilleggen van werkzaamheden of buiten gebruik nemen van de ruimtes tot een minimum beperkt.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Hoe wij de koel- en vriesruimte echt hygiënisch maken

Wij leveren panelen en andere benodigdheden voor de complete hygiënische afbouw van de ruimtes. Onze producten voldoen aan de HACCP-eisen en kennen onder andere de volgende eigenschappen:

– Antistatisch, zodat vuil niet hecht
– Eenvoudig te reinigen
– Vocht- en vuilbestendig
– Slag- en stootvast
– Bestand tegen chemicaliën, bacteriën en schimmels
– Eenvoudig te monteren

Vanzelfsprekend bieden al onze producten voor de koel- en vriesruimte de thermische eigenschappen die benodigd zijn. Optioneel kunnen de producten worden voorzien van brandveilige isolatie. Wij leveren oplossingen voor vloeren, wanden, plafonds, deuren en alle andere plekken die aandacht verdienen. Het resultaat is een veilige, efficiënte en hygiënische koel- en vriesruimte.

Indien er in deze ruimte ook gewerkt wordt met hulpmiddelen zoals voertuigen, heftrucs, palletwagens of steekwagens, kunnen wij tevens aanrijdbescherming bieden die de ruimte en de gemonteerde producten en panelen adequaat beschermt. Denk aan extra sterke plinten of bescherming van kwetsbare plekken zodat stootschade voorkomen kan worden.

Bent u op zoek naar hygiënische oplossingen? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag meer informatie, bespreken de mogelijkheden en verzorgen een op maat gemaakte offerte.

Sentho pand

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Gratis proefpakket

Wat Sentho voor u kan betekenen

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe onze producten en diensten kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

FPR wandystemen
hygiënische wandsysteem
Hygiënische plafondsysteem
Hygiënische afbouw

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.