facebook

HACCP keuken wand- en plafondsystemen

Als er één plek is waar hygiëne hoog in het vaandel dient te staan, dan is dit wel in een professionele keuken

Een professionele keuken die voldoet aan de strengste hygiënische normen

In een professionele keuken staat hygiëne hoog in het vaandel. Hier wordt gewerkt met voedsel, en waar met voedsel wordt gewerkt is een HACCP verplicht. Dit Hazard Analysis and Critical Control Points document bestaat uit een inventarisatie van de risico’s op het gebied van voeding. Aan bod komen microbacteriële risico’s (bacteriën, schimmels, etc.), fysische risico’s (glasscherven, houtsplinters, ed.) en chemische risico’s (bestrijdingsmiddelen, dioxines). Alle drie de risicogebieden zijn relevant voor een professionele keuken. Wij zijn de ervaren, kundige partner die je helpt te voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Dit doen wij samen met onze partner FRP en met advies en installatie.

Hulp bij HACCP voor een professionele keuken

Nog niet elke professionele keuken heeft een goede HACCP opgesteld. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise kunnen wij je hierbij van dienst zijn. Wij zijn meer dan slechts een leverancier of installateur: wij zijn een partner met wie je kunt sparren en die je om advies kunt vragen. Wij begeleiden je in het totale traject en zorgen ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Hoe wij kunnen helpen

Een professionele keuken kan worden voorzien van veel van onze producten, die stuk voor stuk aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne voldoen. Onderstaand enkele voorbeelden van wat wij kunnen betekenen.

Wij kunnen vloerpanelen aanbrengen die voldoen aan de HACCP-eisen. Deze speciale tegels zijn vocht- en vuilafstotend, vochtdicht, antistatisch en bestand tegen bacteriën en schimmels. De vloer is bijzonder eenvoudig te reinigen. Hetzelfde geldt voor onze wandpanelen. Ongeacht wat voor wand er staat; wij kunnen de juiste panelen aanbrengen. Deze beschikken over dezelfde eigenschappen als de vloertegels en kunnen indien gewenst ook extra isolerend en/of brandwerend zijn. Omdat ze naadloos zijn, zijn er geen plekken waar vuil zich kan ophopen. Onze plafonddelen bieden dezelfde oplossingen voor het plafond. Om onze plafonds aan te brengen, hoeft er niet gesloopt te worden: ze kunnen tegen een bestaand plafond aan worden gebouwd. Verder kunnen wij kozijnen, plinten, deuren en ramen voorzien van de hoogste kwaliteit kunststof oplossingen. Specifiek voor de professionele keuken bieden wij ook nog Panelchok honingraat panelen: dit zijn panelen die bestand zijn tegen hitte, olie, dampen en vet, zodat deze boven kookgedeeltes kunnen worden geplaatst.

Voor nieuwbouw, verbouwing of renovatie

Wij kunnen elke professionele keuken voorzien van hygiënische afbouw, of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een verbouwing of renovatie van een bestaande keuken of zelfs het ombouwen van een ruimte naar een andere bestemming. Wij beschikken over de know how, de materialen en de mensen om dit naar volle tevredenheid uit te voeren.
Wat kunnen we voor jouw professionele keuken betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie en wij zullen je voorzien van gedegen advies en een offerte op maat.

Sentho pand

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Gratis proefpakket

Wat Sentho voor u kan betekenen

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe onze producten en diensten kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

FPR wandystemen
hygiënische wandsysteem
Hygiënische plafondsysteem
Hygiënische afbouw

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.