facebook

FRP plafondpanelen geschikt voor de renovatie van elk systeemplafond

Oude plafondtegels die vuil en vocht aantrekken worden vervangen door FRP FRP plafond tegels. Ook is het mogelijk om de plafondtegel te voorzien van isolatie. De FRP FRP plafond tegel is vanaf 1000 m2 te bestellen in diverse kleuren en brandklassen.

.FRP plafondpanelen

Sentho levert en realiseert projecten waar kunststof sandwichpanelen toegepast moeten worden. De kunststof sandwichpanelen zijn ideaal toepasbaar als plafondsysteem.

FRP plafondpanelen

FRP FRP plafondtegels worden toegepast in bestaande systeemplafonds. Oude plafondtegels die vuil en vocht aantrekken worden vervangen door FRP FRP plafond tegels. Ook is het mogelijk om de plafondtegel te voorzien van isolatie. De FRP FRP plafond tegel is vanaf 1000 m2 te bestellen in diverse kleuren en brandklassen.

Een duurzame oplossing

In de voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat de wanden in bedrijfsruimten voldoen aan de HACCP eisen hierbij komt ook het plafondsysteem. Bij nieuwbouw kijkt men vaak naar de gebruikelijke oplossingen zoals; tegelwerk en stalen of aluminium sandwichpanelen. Meest voorkomende nadeel van tegelwerk is dat dit niet slagvast genoeg is, waardoor er glazuur van de tegels af kan komen of zelfs scheurvorming kan ontstaan. De voegen gaan kapot en zijn lastig om te reinigen. Zo ontstaan er serieuze plaatsen waar bacteriën zich kunnen nestelen. Na een lange periode van schoonmaken en reinigen ontstaat er vaak slijtage van de voegen. Stalen of aluminium sandwichpanelen kunnen gaan roesten of er ontstaat corrosie.

Kunststof plafondpanelen

FRP heeft deze nadelen niet. FRP is, zonder ruimteverlies (omdat de panelen als voorzetwanden te gebruiken zijn) direct te verlijmen op vlakke ondergronden. FRP panelen kunnen als voorzetwanden verlijmd worden op gips, gas- of cellenbeton, stalen isolatiepanelen, metselwerk, tegels, stucwerk en hout. Neem contact op voor meer informatie.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Toepassingen FRP plafondpanelen

FRP is een glasvezelversterkte polyester plafondsysteem met een dikte van 1,5 of 2,3 mm. De plaat heeft een unieke versmolten beschermlaag en is daardoor slagvast, 100% waterbestendig, eenvoudig te reinigen etc. De plaat laat zich gemakkelijk verlijmen op bovengenoemde ondergronden.
Isolerende en brandveilige werking plafondsysteem. Dankzij de diktes van deze plafondsysteem zijn de panelen ideaal geschikt voor ruimtes waar geïsoleerd moet worden. Tevens zijn deze sandwichpanelen uitvoering brandveilig.

FRP HACCP wandpanelen kunnen in vele sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan: Bakkerijen, slachterijen, autowasstraten, chemische industrie, keukens, koel- en vriescellen, visverwerkende bedrijven, voedsel verwerking, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes.